نکاتی راجع به انتخاب قالب مناسب برای سایت

این سوال خیلی از بنده پرسیده می‌شود که چطور بهترین قالب را برای سایتم انتخاب کنم؟ برای پاسخ به این سوال، خیلی چیزها را باید در نظر داشت. که در ادامه به شما خواهم گفت چطور یک قالب مناسب برای سایت خود انتخاب کنید که با کمترین زحمت و هزینه، بیشترین نتیجه را دریافت کنید. این کار مستلزم کمی تجربه است که بنده سعی خواهم کرد تجربه‌های خودم را با شما به اشتراک بگذارم.

نکاتی راجع به انتخاب قالب مناسب برای سایت

موضوع سایت را در نظر بگیرید

اولین کاری که باید بکنید، این است که موضوع سایت‌تان را در نظر بگیرید. سایت‌های آموزشی با سایت‌های خدماتی ساختار متفاوتی دارند. پس قالب مختلفی هم نیاز دارند. سایت‌های خدماتی معمولاً دارای امکانات خاصی هستند که حتی ممکن است این امکانات تا به الان به صورت پوسته یا افزونه ارائه نشده باشند. پس باید با هزینهٔ مناسب، از یک برنامه نویس خواست که این قابلیت را برای ما برنامه نویسی کند.

اما معمولاً برای گروه‌های عمده و مرسوم سایت‌هایی که راه‌اندازی می‌شوند، قالب‌های از پیش طراحی شده وجود دارند که به تمامی نیازهای آن دست سایت‌ها فکر شده. مثلاً برای سایت‌های فروشگاهی انواع مختلفی از قالب‌های حتی پولی و حرفه‌ای فروشگاهی موجود است که دقیقاً به نیازهای هر فروشگاهی در طراحی آن فکر شده. در اینجا تنها کافی است شما آن قالب را دریافت کرده و روی وردپرس خود نصب کنید و شروع به تنظیم کردنش کنید.

بودجهٔ خود را مشخص کنید

در همین بین، باید به این هم فکر کنید که قصد خرج کردن چه میزان پول را دارید؟ حتی اگر هم نخواسته باشید هیچ پولی هم صرف کنید، ممکن است قالب‌های رایگان زیادی برای رفع نیاز شما وجود داشته باشند که البته باید در استفاده از آنها بسیار محتاط باشید. در ادامه راجع به این احتیاط خواهم گفت.

یک آموزش جذاب دیگه!  ویدیوی آموزش تغییر پوسته وردپرس از طریق پایگاه داده

چه خواسته باشید از قالب‌های پولی آماده استفاده کنید، چه از یک طراح بخواهید که برای شما قالب سفارشی‌سازی شده‌تان را بسازد، در هر دو حالت باید مبلغی را پرداخت کنید. در حالت اول، هزینه‌ای که پرداخت می‌کنید خیلی کمتر است. اما ممکن است از همین قالب ده‌ها و یا حتی صدها سایت دیگر هم استفاده کنند و دیگر در اینجا سایت شما خیلی متمایز نخواهد بود. هر چند که این دست قالب‌ها معمولاً دارای تنظیماتی برای سفارشی سازی کردن ظاهر سایت هم هستند.

اما اجاره کردن یک طراح قالب، برای ساخت قالب اختصاصی پر هزینه ترین روش برای به دست آوردن قالب مناسب سایت است. البته همین روش هم بهینه ترین روش است. چرا که خیلی از امکانات بلااستفاده از قالب شما حذف خواهد شد و در نهایت باعث هر چه بهینه‌تر و سبک‌تر شدن سایت شما می‌شود.

بهترین قالب رایگان را دانلود کنید

در اینترنت اگر به دنبال کلمهٔ کلیدی «دانلود قالب وردپرس رایگان» بگردید، صفحات و نتایج بسیار زیادی را خواهید دید که می‌توانید قالب یا قالب‌هایی را دانلود کنید. اما در دانلود و استفاده از این قالب‌ها رعایت چند نکته خیلی مهم است:

  • این قالب‌ها ممکن است به دلیل اینکه رایگان عرضه می‌شوند، به درستی کار نکنند.
  • قالب‌های رایگان حتی ممکن است دارای باگ‌های امنیتی و از آن مهم‌تر فایل‌های مخرب برای هک شدن سایت قربانی باشد. پس باید از جای مطمئنی دانلود را انجام داد.
  • قالب‌های رایگان هم نیاز به بروز شدن دارند. پس باید تا جایی که می‌توانیم قالب‌های رایگان موجود در مخزن پوسته‌های وردپرس را دانلود و روی وردپرس نصب و استفاده کنیم.
  • در خیلی از مواقع هم حتی پوسته‌های رایگان هم نیاز به سفارشی سازی و دستکاری در کدهای آن دارد، تا دقیقاً مطابق با نیازمان روی سایت شود. در این حالت هم می‌بایستی خودمان دست در کدهای آن ببریم و یا از یک برنامه نویس قالب استفاده کنیم.
یک آموزش جذاب دیگه!  تغییر رنگ تصادفی پس زمینه سایت وردپرس

پس با در نظر گرفتن این نکات، می‌توانید از قالب‌های رایگان موجود در اینترنت هم استفاده کنید. راجع به دانلود قالب های رایگان در سایت مطالب زیادی نوشته شده است.

در خرید قالب‌های پولی دقت کنید

خرید قالب‌های پولی که به قالب‌های حرفه‌ای هم شناخته می‌شوند از دیگر راه‌کارهای پیش روی ماست. البته که خیلی‌ها این روش را انتخاب می‌کنند، ولی باید دانست که قالب‌های حرفه‌ای یا پولی معمولاً برای حجم خاصی از بازدید روی سایت مناسب هستند. بعد از آن نیاز به افزایش بسیار منابع میزبانی احساس می‌شود که هزینه‌های ما را به شدت بالا می‌برند و منجر به عدم مقرون به صرفه شدن سایت می‌شود.

پس اگر این مقاله را مطالعه کرده باشید، الان باید بدانید که قالب‌های حرفه‌ای ممکن است دارای توابع و دستورالعمل‌های زیادی باشند که در نهایت منجر به کاهش سرعت سایت در مواقعی که بازدید سایت بالا می‌رود شوند. در استفاده از این قالب‌ها مهم‌ترین نکته همین مورد بود.

جمع بندی

در نهایت چه از پوسته‌های رایگان یا پوسته‌های پولی یا حتی پوستهٔ سفارشی خودتان استفاده کنید، باید به مسائلی همچون سئوی قالب، امنیت قالب و امکانات آن و سازگاری آن با دیگر افزونه‌های وردپرس هم دقت داشته باشید. خیلی چیزها هست که در حین انتخاب قالب باید در نظر بگیرید که با افزایش دانش‌تان در رابطه با وردپرس، بهترین انتخاب را می‌توانید تشخیص دهید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.