قالب های تجاری برای سایت های پربازدید مناسب نیستند!

قالب های تجاری، به قالب‌هایی گفته می شود که شما در سایت های مختلف تبلیغ خرید آنها را می‌بینید. این قالب ها به دلیل امکانات بسیار زیادی که دارند، که سبب می‌گردد تا هر کسی بتواند با آنها کار کند و هر نوع سایتی را پیاده سازی کند، به آنها قالب حرفه ای هم گفته می‌شود! در صورتی که این قالب ها در اصل حرفه‌ای نیستند! اینها فقط به اسم قالب حرفه‌ای یا تجاری فروخته می‌شوند که برای سایت‌هایی با بازدید زیاد اصلاً‌ مناسب نیستند. چرا؟ ادامهٔ داستان را حتما مطالعه بفرمایید.

قالب های تجاری برای سایت های پر بازدید مناسب نیستند!

قالب های تجاری برای سایت های پر بازدید مناسب نیستند!

قالب های پیشرفتهٔ وردپرس که به قالب های تجاری هم معروفند، از نظر امکانات بسیار سرشارند. به طوری که مدیر سایتی که به این قالب ها راه اندازی شده است، ظاهر سایتش را هر طور که خواسته باشید از بخش پیشخوان وردپرس می‌تواند تغییر دهد. این باز بودن دست مدیر سایت درست است که کارش را راحت تر می‌کند. اما به همان نسبت برای باز شدن هر کدام از صفحات سایت، فشار مضاعفی به پردازنده و RAM (حافظهٔ اصلی) سرور وارد می‌شود که حتی در شرایط بدتر سبب از دسترس خارج شدن سایت خواهد شد.

قالب‌های تجاری دارای اسناد بسیار زیادی هستند. طوری طراحی شدند که برای قشر وسیعی از کاربران مناسب باشند و قابلیت سفارشی سازی خیلی زیادی دارند. یکی از مولفه‌های سنگین بودن قالب، حجم آن قالب است. اگر قالبی با حجم ۵۰ مگابایت را در کنار یک قالب با حجم ۵ مگابایت بگذاریم، مسلم است که قالب دومی بسیار سبک‌تر بوده و فشار کمتری به هاست می آورد و از همه مهم‌تر صفحات آن سایت سرعت بالاتری برای باز شدن دارند.

یک آموزش جذاب دیگه!  کاربرد افزونه Query Monitor چیست؟

ارتباط قالب های تجاری با سایت های پر بازدید

به جرأت می‌توانم به شما بگویم که هیچ سایت حرفه ای و پر بازدیدی با قالب تجاری راه اندازی نشده است! قالب های تجاری ممکن است که برای سایت های شرکتی و سایت هایی که در روز فقط ۱۰۰ بازدید کننده دارند، مفید باشند. اما برای سایت های پر بازدید چند ده هزاری، حتماً ایجاد مشکل می‌کنند. چون در آن صورت دیگر سایت آن قدر کند می‌شود که تجربهٔ بسیار بدی برای تمامی بازدید کنندگان سایت بر جا خواهد گذاشت.

سایت‌هایی که به شکل حرفه ای راه‌اندازی می‌شوند، قالب اختصاصی دارند. یعنی یک طراح قالب به صورت اختصاصی برای آن سایت قالبی را نوشته است که تنها از امکاناتی بهره می‌برد که آن سایت نیاز دارد. نه چیزی بیشتر! باید دید سایت شما دقیقاً‌ به چه امکاناتی نیاز دارد. حالا آن امکانات را روی قالب پیاده سازی کرد. در ضمن، در قالب اختصاصی خیلی از توابع را هم می‌توان حذف کرد که باز هم قالب سبک‌تر از هر زمان دیگری خواهد شد.

قالب تجاری با هاست پر قدرت

اگر خواسته باشیم برای سایت پر بازدید خود، از پوستهٔ تجاری و حرفه ای استفاده کنیم، به همان نسبت باید از منابع سخت افزاری و نرم افزاری قوی برای هاست خودمان استفاده کنیم. این هزینه ماهیانه تمدید می‌شود و تا آخر که سایت پابرجاست باید این هزینهٔ‌ گزاف پرداخت گردد. پس تنها در این حالت می‌توان از قالب تجاری برای سایت پر بازدید استفاده کرد.

یک آموزش جذاب دیگه!  تبدیل خودکار عکس های PNG به JPG با افزونه PNG to JPG

اما چرا وقتی می‌توان یک بار هزینه کرد و یک قالب اختصاصی و تا حدی سبک برای یک سایت نوشت، این کار را نکنیم و منابع هاست مان را بالا ببریم؟‌ به طوری که روزی خواهد رسید هزینهٔ‌ اجاره هاست آن حتی میلیونی بشود!؟ پس باید مقرون به صرفه‌ترین راه را انتخاب کرد.

جمع بندی

در ابتدای راه اندازی یک سایت تازه، شاید زیاد مهم نباشد که قالب سایت چقدر سنگین یا سبک باشد. اما بعد از مدتی که بازدید بالا رفت، در مواقعی که روی سایت یک قالب سنگین نصب شده باشد، مشکلات کم کم پدیدار خواهند شد.

خوب است با دید باز و اطلاعات کامل به سمت انجام یک کار حرکت کنیم، که کمترین ضرر و بیشتری سود را برای ما به همراه داشته باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.