چگونه قالب وردپرس را نصب کنیم ؟

ممکن است پس از مدتی نیاز پیدا کنیم که قالب وردپرس را تغییر دهیم. هر چند که این تغییر حتماً باید محاسبه شده باشد، تا ضربه‌ای به سئوی سایت وارد نکند. ولی به هر حال ممکن است پس از مدتی به این تغییر خیلی نیاز پیدا کنیم. نصب قالب وردپرس خیلی ساده است و معمولاً به دو روش انجام می‌گیرد. روش اول این است که از مخزن اصلی پوسته‌های وردپرس یک پوسته را انتخاب کنیم (از درون پیشخوان وردپرس)، سپس تنها با یک کلیک پوسته را نصب نماییم. روش بعدی هم آپلود فایل پوستهٔ وردپرس از روی رایانهٔ شخصی روی وردپرس است که عمدتاً منظور از نصب قالب وردپرس همین مورد است. البته برای همین نوع نصب هم روش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه خدمت شما به صورت کاربردی توضیح خواهم داد.

نصب قالب وردپرس از پیشخوان وردپرس

برای این منظور وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. سپس به صفحهٔ نمایش » پوسته‌ها بروید. در بالای صفحه دکمه‌ای با عنوان افزودن وجود دارد که می‌بایستی روی آن کلیک کنید. این صفحه مرکز نصب پوسته‌های وردپرس است. حالا چه از مخازن خود وردپرس که به صورت مستقیم روی هاست شما دانلود می‌شود. و چه به صورت دستی که فایل پوستهٔ وردپرس را می‌توانید از روی رایانهٔ شخصی خود روی وردپرس آپلود نمایید و از همان جا نصب صورت گیرد. البته به شرطی که از قبل فایل فشردهٔ پوسته را از قبل روی رایانهٔ خودتان داشته باشید.

صفحه نصب قالب وردپرس در پیشخوان

به تصویر بالا با دقت نگاه کنید. اگر روی بارگذاری پوسته که در بالای صفحه قرار گرفته است کلیک کنید، بخش مخفی باز خواهد شد که باید روی Choose File کلیک کنید و سند zip پوستهٔ وردپرس را از روی رایانهٔ خود انتخاب کنید. سپس روی دکمه «نصب» کلیک نمایید. سپس باید صبر کنید تا بارگذاری انجام شده و پس از آن نصب قالب انجام شود. سپس با مراجعهٔ به بخش «پوسته‌ها» می‌توانید پوستهٔ نصب شده را مشاهده کنید و از همان‌جا آن را فعال نمایید.

یک آموزش جذاب دیگه!  جلسه ۱۵ : نصب پوسته وردپرس

در پایین همین صفحهٔ «افزودن پوسته‌ها» هم پوسته‌هایی که در مخزن وردپرس موجود هستند را به نمایش گذاشته است. آنهایی که از قبل روی سایت شما نصب شدند، علامت گذاری شدند و آنهایی که قابلیت نصب دارند، دارای دکمهٔ «نصب» هستند که با یک کلیک می‌توانید آنها را نصب نمایید. این روش نصب پوستهٔ وردپرس از داخل خود پیشخوان وردپرس بود. اما در ادامه به روش‌های پیشرفته‌تر خواهیم پرداخت.

نصب قالب وردپرس از File Manager

اگر قادر به ورود به پیشخوان نباشید، یا روش اول برای شما کار نکند و سند فشردهٔ پوستهٔ وردپرس را هم در اختیار داشته باشید، می‌توانید از روش File manager استفاده کنید. در این روش باید وارد کنترل پنل فضای میزبانی خود (سی‌پنل یا دایرکت ادمین) شده و وارد بخش File Manager بشوید. در اینجا می‌توانید اسناد و پوشه بندی سایت خود را مدیریت کنید. باید وارد مسیر public_html شوید و سپس وارد پوشهٔ wp-content و سپس themes شوید. این مسیر پوسته‌های وردپرس است.

نصب قالب وردپرس از File Manager

با استفاده از ابزار Uploads می‌توانید سند zip قالب را در مسیر مذکور بارگذاری کنید و سپس با استفاده از دستور Extract آن را از حالت فشرده خارج نمایید. دقت داشته باشید که درون مسیر wp-content/themes حالا باید پوشه‌ای با نام قالب جدید شما وجود داشته باشد.

یک آموزش جذاب دیگه!  جلسه ۱۴ : مدیریت پوسته های وردپرس

بقیه مراحل را برای فعال کردن پوسته باید از داخل پیشخوان انجام دهید. وارد پیشخوان و سپس نمایش و پوسته‌ها می‌شوید و قالب جدید را می‌توانید ببینید و روی کل سایت فعالش کنید.

برای مشاهدهٔ آموزش‌های بیشتر، به خصوص آموزش‌های ویدیویی بهتر است دیگر بخش‌های سایت را هم بررسی بفرمایید. از جمله فیلم آموزش نصب پوسته وردپرس که از مجموعهٔ آموزش وردپرس تقدیم شما می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.