ابزارک ورود کاربران وردپرس

اگر سایت شما از آن سایت هایی باشد که کاربر محور باشد، یعنی کاربران بتوانند درون آن ثبت نام کنند و وارد حساب کاربری خود شوند، حتماً نیاز به جعبۀ ورود به حساب کاربری، حالا در جایی از سایت خود دارید که قابل دسترس تر است. وردپرس دارای یک ابزار با عنوان “اطلاعات” هست که دارای پیوندی به صفحه ورود است. یعنی کاربر سایت روی آن پیوند کلیک کرده و وارد صفحۀ ورود مشخصات خود می شود. حالا باید نام کاربری و رمز عبورش را وارد کند تا بتواند وارد حساب خودش شود. ولی اگر خواسته باشیم دقیقاً همان جعبۀ ورود را مثلاً در نوار کناری سایت قرار دهیم باید چه کار کنیم؟

ابزارک ورود کاربران وردپرس

ابزارک ورود کاربران وردپرس

انعطاف پذیری وردپرس در همۀ حالت ها به کمک ما می آید. حتی در جایی که قصد قرار دادن جعبۀ ورود به حساب کاربری در نوار کناری سایت را داریم. پس با کدنویسی خود در قالب و یا حتی درون یک افزونۀ سفارشی، این کار امکان پذیر است.

اما از طرف دیگر برای کاربرانی که رابطۀ خوبی با برنامه نویسی و کدنویسی ندارند، بهترین کار این است که از افزونه های آماده و رایگان این کار استفاده شود. تا از ابزارک ورود کاربران وردپرس استفاده کرده و به کاربران شان امکان ورود ساده تر به حساب کاربری را بدهند. پس خدمت شما چند تا از بهترین این افزونه ها را معرفی خواهیم کرد.

افزونه Login Widget With Shortcode

این افزونه به سادگی بعد از فعال کردن، ابزارکی را در بخش ابزارک های پیشخوان وردپرس اضافه خواهد کرد، که با استفاده کردن از آن در جایی از سایت، فرم ورود در همان جا ظاهر می شود. حالا کاربران با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، به راحتی قادر به ورود به حساب کاربری خود هستند.

افزونه Login Widget With Shortcode

افزونه Login Widget With Shortcode

نکته جالب امکانات خوب و پیشرفتۀ این افزونه است. مثلاً قابلیت ورود با حساب شبکه های اجتماعی را هم فراهم می کند که البته در نسخه حرفه ای آن موجود است. یا تنظیماتی برای هر چه بیشتر امن کردن فرم ورود دارد؛ مثل استفاده از CAPTCHA.

یک آموزش جذاب دیگه!  ریکپچا چیست ؟

قابلیت استفاده از کد کوتاه برای درج فرم ورود در برگه ها و نوشته ها هم از دیگر امکانات خوب این افزونه است.

افزونه‌ Login With Ajax

این افزونه هم یکی از بهترین موارد برای ورود کاربران بدون حتی بارگذاری مجدد صفحه است! یعنی همۀ کارها به صورت Ajax انجام می گیرد. به زبان های مختلفی از جمله فارسی هم ترجمه شده است. همچنین با افزونه های مترجم سایت مثل WPML هم سازگاری کامل دارد.

افزونه‌ Login With Ajax

افزونه‌ Login With Ajax

علاوه بر آن دارای تنظیماتی که به نظر می رسد حتما به درد شما هم خواهند خورد. مثلاً بعد از ورود کاربر می توانید تعیین کنید که به صورت خودکار به یک صفحۀ خاص هدایت شود. همین کار هم برای خروج کاربر اتفاق بیافتد. تعیین صفحات Redirect کاملاً به دست خود شماست.

افزونه Custom Login Page Customizer | LoginPress

این افزونه هم که کلاً ظاهر صفحه ورود به پیشخوان یا حساب کاربری وردپرس را تغییر می دهد. اگر فکر می کنید به یک همچین چیزی نیاز دارید، افزونه LoginPress را نصب کنید. این افزونه حتی دارای Addon هایی هم هست که البته به نظر می رسد در نسخه پیشرفتۀ آن موجود است، که باعث استفاده از ابزارک در نوار کناری سایت هم می شود. پس یک راه کار جامع به حساب می آید.

افزونه Custom Login Page Customizer | LoginPress

افزونه Custom Login Page Customizer | LoginPress

با وجود یک چنین امکانی، کاربران شما اصلاً احساس نمی کنند که شما در حال استفاده از وردپرس هستید. چون با صفحه ورودی روبرو می شوند که سفارشی سازی آن کاملاً به دست خود شماست.

یک آموزش جذاب دیگه!  افزونه WPS Hide Login چیست؟

افزونه Nextend Social Login and Register

هر چند که این افزونه فرم ورود را به صورت ابزارک به سایت شما اضافه نمی کند! اما امکانات خوبی دارد که ارزش معرفی کردنش را دارد. امکان ثبت نام و ورود با استفاده از حساب یکی از شبکه های اجتماعی Facebook و Google و Twitter تنها با چند کلیک ساده، از مهم ترین امکان این افزونه است. پس اگر سایت تان را می خواهید با کاربران بیشتری شلوغ کنید، این ترفند یکی از بهترین روش ها است.

افزونه Nextend Social Login and Register

افزونه Nextend Social Login and Register

ابتدا یک تنظیماتی را باید از بخش پیشخوان خود انجام دهید. سپس دکمه های ورود با شبکه های اجتماعی در صفحه ورود به حساب، نمایش داده می شود. کاربران با کلیک روی هر دکمه ای که می خواهند، با اطلاعات آن سایت وارد حساب خودشان در سایت شما می شوند.

جمع بندی

این بود از معرفی افزونه هایی که برای ما ابزارک ورود کاربران وردپرس را به سایت می افزودند. استفاده از یک چنین ابزارکی به احساس بهتر کاربران منجر می شود و همین احساس راحتی بیشتر، سبب مراجعات بیشتر می شود. فراموش نباید کرد که به غیر از استفاده از ابزارک برای این امر، امکان پیاده سازی ایدۀ شخصی با کدنویسی هم وجود دارد. حالا چه در فایل functions.php قالب و یا به صورت یک افزونۀ جداگانه.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.