نقش کاربران وردپرس

می خواهیم راجع به نقش کاربران وردپرس صحبت کنیم. به مجموعه مجوزهایی که به گروهی از کاربران سایت داده می شود تا بتوانند یک سری از کارها را انجام دهند و یک سریِ دیگر را خیر، نقش کاربری گفته می شود. به عبارتی دیگر هر کدام از نقش های کاربری به یک سری از بخش های پیشخوان دسترسی دارند و دیگر بخش ها قفل هستند. این ویژگی در وردپرس باعث شده تا مدیر سایت بتواند به راحتی انجام کارهای سایت را به دیگران بسپارد و از توانایی های جمعی برای مدیریت سایت استفاده کند. علاوه بر آن کاربران عادی که در سایت ثبت نام می کنند، بتوانند به اطلاعات شخصی خود دسترسی یابند و کارهایی را انجام دهند که مدیر سایت می خواهد. راجع به نقش کاربران وردپرس خیلی صحبت ها می توان کرد که در ادامه به بررسی این قابلیت بیشتر می پردازیم.

نقش کاربران وردپرس

نقش کاربران وردپرس

در زمان ساخت یک حساب کاربری برای شخصی که ما می خواهیم به پیشخوان خودش دسترسی داشته باشد، یک گزینه تنظیماتی به صورت فهرست کشویی با عنوان “نقش” وجود دارد. تمامی نقش های پیش فرضی که وردپرس دارا می باشد را در خود جای داده است. در تصویر زیر هم می توانید این نقش ها را ببینید. هر چقدر از بالا به پایین این فهرست پیش می رویم، دسترسی های فرد بیشتر می شود. به طوری که نقش مشترک تنها می تواند وارد حساب خود شده و شناسنامه خود را ویرایش کنید. در حالی که نقش مدیر کل به تمامی بخش های پیشخوان، حتی تنظیمات عمومی و نوشتن و خواندن و … به طور کامل دسترسی دارد. یعنی اگر به غیر از خودتان که مدیر کل سایت هستید، یک کاربر با این نقش تعریف کنید، در اصل سایت شما دو تا مدیر کل به یک شکل دارد. پس در انتخاب این نقش برای کاربران سایت تان دقت کنید.

نقش های موجود در هنگام ساخت کاربر تازه وردپرس

نقش های موجود در هنگام ساخت کاربر تازه وردپرس

کارهایی که هر نقش کاربری می تواند انجام دهد

بهترین راه برای اینکه بدانیم چه کارهایی از هر نقش کاربری بر می آید، این است که یک کاربر ایجاد کنیم و نقش های کاربری آن را تغییر دهیم. سپس با همان نقش وارد پیشخوان وردپرس شویم و ببینیم که به چه بخش های از پیشخوان دسترسی دارد. برای تغییر نقش کاربری، کاربری که از قبل ایجاد شده است، کافی است به عنوان مدیر کل، به صفحه همه کاربران رفته و روی دکمه ویرایش همان کاربر کلیک کنید. وارد صفحۀ دیگری خواهید شد که قادرید به مانند حالتی که یک کاربر جدید تعریف می کردیم، نقش کاربری وی را تغییر دهید.

یک آموزش جذاب دیگه!  معرفی و آ‌موزش افزونه amr users برای تحلیل اطلاعات کاربران

به عنوان مثال فکر می کنید کارهایی که نقش کاربریِ نویسنده می تواند انجام دهد چیست؟ کاملاً از اسمش پیداست. این فرد یا افراد در سایت می توانند نوشته منتشر کنند و قابلیت ویرایش نوشته های خود را دارند. اما نمی توانند نوشته های دیگر کاربران سایت را ویرایش کنند. در صورتی که نقش ویرایشگر قادر است حتی نوشته های دیگر کاربران را ویرایش نماید.

نقش های دیگر در وردپرس

شاید تا به حال از خودتان پرسیده باشید که آیا می توان به تعداد این نقش ها اضافه کرد؟ پاسخ این سوال مثبت است. یعنی شما با برنامه نویسی و یا استفاده از افزونه های از قبل آمادۀ شدۀ وردپرس قادرید این نقش ها را کم و یا زیاد کنید. یا حتی تعیین کنید هر نقش کاربری به چه بخش هایی از پیشخوان دسترسی داشته باشند. از جملۀ این افزونه ها Advanced Access Manager نام دارد که آموزش کار با آن را از قبل درون سایت منتشر کردیم. بد نیست سری به آن بزنید.

اگر در مخزن وردپرس جستجویی را با عبارت role انجام دهید، پیشنهادهای جالبی از افزونه هایی که درون نقش های کاربری وردپرس دست می برند را خواهید دید. البته ما هم آموزش های آنها را برای شما تولید کردیم و می کنیم که کافی است در سایت ما هم آموزش افزونه ها را جستجو کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  نقش های کاربری در وردپرس

بدین ترتیب امیدواریم با نقش کاربران وردپرس آشنا شده باشید و اگر نقطۀ مبهمی در آن وجود داشت، برطرف شده باشد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.