نقش های کاربری در وردپرس

زمانی که قصد ساخت یک کاربر را از قسمت کاربران > افزودن در پیشخوان وردپرس دارید، یکی از مشخصاتی که باید تنظیم کنید، نقش کاربر است. وردپرس دارای نقش های مختلفی برای کاربرانی است که شما به سایت اضافه می کنید. اگر حالت ثبت نام را فعال کنید که بازدیدکنندگان بتوانند در سایت شما ثبت نام کنند، نقش پیش فرض برای آنها مشترک ساده خواهد بود که تنها می توانند وارد پیشخوان شده و شناسنامه خود را ویرایش کنند. اما به غیر از مشترک، نقش های کاربری دیگری هم وجود دارند که در این نوشتار قصد توضیح آنها خدمت شما را داریم.

نقش های کاربری در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس، کاربران سایت با به صورت گروه بندی در می آورد که هر گروه دسترسی های خاصی به بخش های مختلف پیشخوان سایت دارند. کسی که وردپرس را نصب می کند دارای نقش مدیر کل است که به تمامی بخش های پیشخوان و سایت دسترسی دارد. زمانی که قصد افزودن یک کاربر جدید به سایت دارید، در فهرست نقش، نقش های زیر را می توانید ببینید:

انتخاب نقش کاربری در زمان ساخت حساب کاربری

انتخاب نقش کاربری در زمان ساخت حساب کاربری

  • مشترک : تنها یک حساب ساده است که در حالت عادی تنها می تواند شناسنامه خود را ویرایش کند. اما در مواقعی که افزونه های دیگری نصب می کنید، به نوعی این نقش افراد را درگیر سایت می کند. مثلاً اخبار و اطلاعیه های سایت را برای آنها به صورت دوره ای ارسال می کند.
  • مشارکت کننده : کاربرانی که این نقش را دارند می توانند نوشته درون سایت ارسال کنند. این نوشته تنها به صورت پیش نویس خواهد بود و حق انتشار آن را درون سایت ندارند. از این نقش برای دادن حق نوشتن پست درون سایت، بدون انتشار آنها به یک فرد می توان استفاده کرد.
  • نویسنده : این نقش علاوه بر اینکه می تواند نوشته ای را پیش نویس کند، می تواند همان نوشته را هم منتشر کند. افراد این نقش قادر به ویرایش دیگر نوشته های سایت که کاربران دیگر نوشتند نیستند.
  • ویرایشگر : این نقش علاوه بر اینکه می تواند بنویسد و نوشته های خود را منتشر و اصلاح کند، دیگر نوشته های سایت را که دیگر کاربران نوشتند را هم قادر است اصلاح و ویرایش کند. یعنی کنترل کاملی روی تمامی نوشته های سایت دارد.
  • مدیر کل : این نقش تمامی دسترسی ها را دارد و به تمامی صفحات در پیشخوان می تواند وارد شود.
یک آموزش جذاب دیگه!  جلسه ۲۳ : مدیریت کاربران وردپرس

همانطور که فهمیدید، هر چقدر از بالا به پایین این فهرست حرکت می کنیم، دسترسی ها بیشتر می شود. مشترک کمترین دسترسی و مدیر کل بیشترین دسترسی به بخش های مختلف و امکانات سایت را دارد.

شما هم از همین قابلیت می توانید برای کنترل کامل روی کاربران سایت استفاده کنید. اگر یک سایت گروهی دارید، حتماً باید با نقش های کاربری در وردپرس آشنا باشید. علاوه بر زمان ساخت، در مواقع بعدی هم به عنوان مدیر کل می توانید با وارد شدن به صفحه ویرایش کاربر، نقش هر کاربر را تغییر دهید.

نکتۀ آخر اینکه شاید خواسته باشید دسترسی ها و امکاناتی که هر نقش کاربری دارند را ویرایش کنید و یا حتی یک نقش کاربری با دسترسی های دلخواه خود ایجاد کنید. برای این منظور کاری که باید انجام دهید این است از افزونه های کمکی برای مدیریت کاربران وردپرس مثل افزونه Advanced Access Manager استفاده کنید. آموزش این افزونه در مقالات قبلی منتشر شده. با رفتن به بخش ACCESS و سربرگ Roles تمامی نقش ها برای تان فهرست شده و می توانید دسترسی هر نقش را ویرایش نمایید.

با دیگر آموزش های WPTutorial.ir هم همراه باشید تا شما را با مدیریت هر چه بهتر کاربران وردپرس آشنا کنیم تا یک سایت گروهی خوبی را بتوانید بسازید و مدیریت نمایید.

یک آموزش جذاب دیگه!  جلسه ۲۴ : افزودن کاربر در وردپرس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.