افزونه شمسی سازی وردپرس
با توجه به شواهدی که وجود دارد، افزونهٔ قدیمی و معروف وردپرس فارسی یا همان wp-jalali دیگر توسعه داده نمیشود! چون بیشتر از ۴ سال است که نسخهٔ جدیدی از آن عرضه نشده است. هر چند که هنوز افراد زیادی نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر در حال استفاده از آن هستند، ولی ایرادهایی در آن پیدا شده که شاید الان وقت آن باشد تا جایگزین بهتری، با در نظر گرفتن تمامی جوانب کار، پیدا کنیم و روی وردپرس فعال نماییم. البته ما در نوشتههای آموزشی دیگر سایت راجع به روشهای برطرف کردن ایرادهای نسخهٔ قدیمی افزونهٔ wp-jalali توضیح دادیم. ولی این احتمال وجود دارد که در آینده ایرادهای بیشتری هم پیدا شود.
افزونهٔ شمسی سازی وردپرس که تا الان میتوان آن را جزء بهترینها دانست، wp-parsidate یا افزونه پارسی دیت است. این افزونه امکانات استاندارد یک افزونه شمسی سازی وردپرس را داراست و کار کردن با آن بسیار ساده است. حالا در ادامه راجع به نحوهٔ استفاده از آن کمی توضیحات تکمیلی ارائه خواهم کرد.
راجع به نصب و فعال کردن افزونه Parsi Date توضیح بیشتری نمیدهم. چون انجام این کار به راحتی جستجوی نام افزونه در صفحهٔ افزونهها > افزودن و دو تا کلیک برای نصب و فعال سازی آن است. بعد از انجام این کار، یک هشدار به همراه یک پیوند در بالاترین قسمت صفحه ظاهر میشود که با کلیک روی پیوند موجود در آن، به صفحهٔ تنظیمات افزونه وارد خواهید شد. عنوان صفحه تنظیمات افزونه تنظیمات پارسی است.
این صفحه شامل سه تا سربرگ است که در تصویر زیر شاهد هستید. سربرگ اول هسته است که شامل تنظیمات اولیه و مهم است. گزینههای تنظیماتی این بخش به همراه توضیحاتی که در خود دارند، کاملاً شفافند. مثلا گزینه اول با عنوان تغییر زبان مدیریت، فقط زبان بخش مدیریت سایت که همان پیشخوان است را تغییر میدهد. تاریخ خورشیدی هم که تاریخ شمسی را روی کل سایت فعال میکند.
سربرگ دوم شامل تنظیمات ریزتر مثل جایگاه نمایش رقم های پارسی در سایت و تصحیح حروف عربی است که در مواقعی که صفحه کلید شما عربی باشد، حروف عربی به جای حروف فارسی تایپ میشوند و بهتر است آن را فعال نمایید. سعی کنید گزینهٔ آخر این سربرگ را یک بار برای همیشه تنظیم نمایید و دیگر تغییر ندهید.
سربرگ آخر «هماهنگی با افزونهها» هم شامل تنظیمات خیلی خوبی برای هماهنگ کردن افزونه با دیگر افزونههای وردپرس مثل ووکامرس است. دو تا فروشگاه ساز معروف وردپرس یکی ووکامرس و دیگری EDD هستند که هر کدام اعدادی را روی سایت نمایش میدهند. برای تصحیح حالت نمایش اعداد آنها گزینههای موجود در این صفحه را فعال نمایید.
در انتهای کار، باید حتماً روی «ذخیرهٔ تغییرات» کلیک کنید تا تغییرات برای شما ذخیره شوند.
این از آموزش تنظیمات افزونهٔ Parsi Date بود. امیدوارم که از این مقاله هم استفاده برده باشید.
افزونه های وردپرس
بدون دیدگاه
افزونه های وردپرس فارسی، تاریخ فارسی وردپرس، راهنمای وردپرس فارسی