روش های خروجی گرفتن از وردپرس

خروجی گرفتن به معنای تهیهٔ یک نسخه از اطلاعات سایت در جایی دیگر است که بعداً بتوانیم در مواقع بحرانی، مجدد این اطلاعات را بازگردانی کنیم. یا اینکه روی یک سایت دیگر بریزیم. برای خروجی گرفتن از وردپرس روش‌های مختلفی وجود دارد که در این مطلب می‌خواهیم شما را با تمامی این روش‌ها آشنا کنیم. پس با مقاله روش های خروجی گرفتن از وردپرس همراه ما باشید.

روش های خروجی گرفتن از وردپرس

با توجه به اینکه برای خروجی گرفتن از اطلاعات سایت وردپرس روش‌های مختلفی وجود دارد، در ادامه به مهم‌ترین این روش‌ها خواهیم پرداخت.

خروجی گرفتن از وردپرس به صورت دستی

در این روش، باید با استفاده از ابزارهای موجود در کنترل پنل اقدام به تهیهٔ خروجی از اطلاعات وردپرس کرد. یکی از این ابزارها نرم افزار phpMyAdmin است که امکان تهیهٔ خروجی از پایگاه داده را به ما می‌دهد. از طرف دیگر ابزار Backup که در کنترل پنلی مثل سی پنل که موجود است هم قادر به انجام یک چنین کاری هست. یعنی با یک کلیک، از کل پایگاه دادهٔ سایت یک سند SQL به صورت خروجی به شما تحویل می‌دهد که می‌توانیم آن را روی سایت داشته باشیم.

در همان بخش Backup در کنترل پنل، امکان گرفتن نسخهٔ پشتیبان از کل سایت هم مقدور است. یعنی هم از پایگاه داده و هم از فایل هایی که روی هاست وجود دارند، به یکباره می‌توانیم یک خروجی کامل از سایت بگیریم. حتی اطلاعاتی از قبیل حساب‌های ایمیل و فیلترهای آن هم در این نوع خروجی وجود دارد. به طوری که با بازگردانی این نسخه روی یک هاست دیگر، یا همان هاست در مواقع بحرانی، یک سایت کاملاً مشابه را می‌توانیم داشته باشیم.

یک آموزش جذاب دیگه!  نسخه پشتیبانی تهیه کنید

در روش گرفتن خروجی از وردپرس به صورت دستی، باید اطلاعات فنی تقریباً بیشتری داشته باشیم و فراموش نکنیم که اطلاعات سایت ما روی هاست ممکن است در جاهای مختلفی ذخیره شوند. از تمامی آن جاها باید خروجی گرفته شود.

خروجی گرفتن از وردپرس با ابزارهای وردپرس

در پیشخوان وردپرس بخشی با نام ابزارها وجود دارد که اگر اشاره گر را روی این منو در نوار ناوبری پیشخوان ببرید، دو تا مورد با عناوین درون‌ریزی و برون‌بری را خواهید یافت. مورد برون‌برین همان صفحهٔ گرفتن خروجی از اطلاعات سایت است که در مقالهٔ برون بری وردپرس چیست راجع به آن اطلاعات کاملی را می‌توانید کسب نمایید.

تنظیمات برون بری وردپرس

از طریق این صفحه می‌توانید تعیین کنید که چه نوع محتوایی از سایت‌تان را می‌خواهید خروجی بگیرید. یک سند XML برای شما ساخته خواهد شد که می‌توانید آن را دانلود کرده و روی رایانهٔ خود داشته باشید. از صفحهٔ درون ریزی هر وردپرسی هم می‌توانید این سند را مجدد روی سایت درون ریزی کنید.

خروجی گرفتن از وردپرس با افزونه

یکی دیگر از بهترین روش‌های تهیه خروجی از وردپرس، استفاده از افزونه‌های این کار است. وردپرس برای تهیهٔ خروجی افزونه‌های زیادی دارد. مثلا شما از افزونه‌های تهیهٔ نسخه پشتیبان مثل UpdraftPlus می‌توانید یک نسخهٔ پشتیبان از سایت تهیه کنید که همان خروجی سایت شماست. مزیت این کار این است که خیلی از افزونه‌ها کارها را به صورت خودکار انجام می‌دهند. یعنی نیازی نیست دستی کار خاصی را انجام دهید. فقط همان ابتدا لازم است تنظیمات را به درستی تنظیم کنید و خود افزونه بقیهٔ کارها را انجام می‌دهد.

یک آموزش جذاب دیگه!  برون بری چیست ؟

البته افزونه‌های تخصصی خروجی گرفتن هم هستند که فقط برای بخش خاصی از وردپرس به کار می‌روند. مثلا افزونهٔ Advanced Order Export For WooCommerce سفارش‌های ووکامرس را خروجی می‌گیرد. افزونهٔ Export any WordPress data to XML/CSV هم از کل داده‌های سایت وردپرس بهینه تر برای شما خروجی تهیه می‌کند.

جمع بندی

در این جا من سعی کردم تمامی روش‌های خروجی گرفتن از وردپرس را خدمت شما توضیح دهم. البته آموزش‌های جامع هر افزونه یا روش خاص در دیگر بخش‌های سایت منتشر شده که لازم است به آنها مراجعه کنید. اگر شما هم روشی را به نظرتان می‌رسد که در این مقاله گفته نشده، حتماً در بخش دیدگاه‌های این صفحه اعلام نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.