انتقال وبلاگ به وردپرس
به دلیل امکانات زیادی که وردپرس دارد، زمانی که فردی با این اسکریپت CMS آشنا میشود، اگر از قبل وبلاگی روی سرویسهای ایرانی یا خارجی وبلاگ دهی داشته باشد، ممکن است خواسته باشد وبلاگش را به وردپرس انتقال دهد. به همین دلیل باید به دنبال روشی بود که بتوان این کار را با کمترین زحمتی انجام داد. جالب ایجاست که خود وردپرس به صورت پیش فرض، از درون ریزی برخی از سرویسها پشتیبانی میکند! پس در رابطه با این موارد، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت. مثلاً میتوانید وبلاگ تان را از بلاگر به وردپرس انتقال دهید. یا این کار را با سرویسهایی مثل LiveJournal و Movable Type و تامبلر انجام دهید. حتی اگر سرویسی هم در این بین وجود نداشته باشد که مستقیماً توسط وردپرس حمایت شده باشد، ولی باز هم روشهای جالبی برای انتقال وبلاگ به وردپرس وجود دارد. با این مطلب همراه باشید.
انتقال نوشته های وبلاگ به وردپرس
زمانی که وردپرس را نصب میکنید، اگر وارد پیشخوان و سپس وارد صفحهٔ ابزارها » درونریزی شوید، سرویسهایی که وردپرس از آنها به طور مستقیم برای درون ریزی محتوا از آنها پشتیبانی می کند را میتوانید ببینید. اگر معنی درون ریزی را نمیدانید، راجع به آن قبلاً آموزشی منتشر شده. ولی به طور خلاصه، همان وارد کردن محتوا از یک جای دیگر به داخل وردپرس را معنی میدهد.
در بالا تصویر این صفحه را میبینید. برای استفاده از درون ریز هر سرویس، ابتدا باید افزونهٔ مرتبط با آن را روی وردپرس نصب کنید. که این کار با کلیک روی پیوندی که روبروی هر سرویس نشان داده میتوانید انجام دهید. بعد از نصب همان افزونه، که رایگان و خیلی ساده هم هست، مجدد به همین صفحهٔ درون ریزیها آمده و درون ریزی را انجام میدهید.
نکتهٔ جالب اینجاست که اگر شما بخواهید درون ریزی را از سرویسی انجام دهید که در این فهرست نیست، اما از فناوری RSS پشتیبانی میکند، هم میتوانید درون ریزی را انجام دهید. گزینهٔ RSS را در تصویر بالا میبینید. افزونهٔ آن را نصب میکنید و حالا نشانی RSS وبلاگ قبلیتان را به آن داده تا درون ریزی را انجام دهد. استفاده از این روش برای وبلاگهای داخلی مثل بلاگفا کار میکند.
هر چند که ممکن هم هست، ابزارهای واسطهای برای انجام این انتقال وجود داشته باشد. چند سال پیش نرم افزاری برای بلاگفا وجود داشت که مطالب وبلاگ را میگرفت و روی وردپرس منتشر میکرد. حالا اینکه آیا همچنان این ابزار وجود داشته باشد یا خیر، نمیدانم! اما به هر حال تمامی وبلاگها، چه داخلی ها و چه خارجی ها دارای RSS هستند که با خوراک هم شناخته میشود. نشانی آن را برداشته و به ابزار درون ریزی RSS وردپرس بدهید.
انتقال قالب وبلاگ به وردپرس
برای قالب وبلاگ هم کارهای زیادی میتوان انجام داد. اول از همه باید به شما بگویم که اصلاً نیازی نیست سایت شما از نظر ظاهری دقیقاً مثل وبلاگ قدیمی شما به نظر برسد! یعنی میتوان از یک قالب بهتر و زیباتر برای سایت وردپرس خود استفاده نمایید. پس راحت میتوانید از بین بی نهایت قالب های رایگان و حتی پولی و حرفه ای وردپرس یکی را انتخاب کرده و از الان به بعد از آن استفاده کنید.
ولی به هر حال، اگر خواسته باشید که حتی از همان قالب قدیمی روی وبلاگ قبلی خود، روی وردپرس هم استفاده کنید، برای این منظور روشهای زیادی وجود دارد. ولی بهترین آن کدنویسی قالب وردپرس است، طوری که ظاهر آن دقیقاً مثل وبلاگ قبلی شما شود. همانطور که باید بدانید وردپرس دارای قالب یا پوسته هایی است که با نصب آنها روی سایت، ظاهر و امکانات سایت برای بازدید کنندگان به کل تغییر میکند. شما حتی میتوانید پوستهٔ سفارشی خودتان را بنویسید. یا از یک طراح قالب سایت کمک بخواهید که این کار را برای شما بکند.
انتقال بازدید از وبلاگ قبلی به وردپرس
از مهمترین کارهای بعد از انتقال محتوا و قالب وبلاگ به وردپرس، انتقال بازدیدها به سایت جدیدتان است. معمولاً سادهترین کاری که میتوان انجام داد، ارسال یک هشدار در بالای تمامی صفحات است که به بازدید کنندگان بفهماند که وبلاگ شما تغییر کرده و دیگر در این وبلاگ به روز رسانی ای را نخواهند دید. ولی از نظر فنی خیلی کارهای دیگر مثل ارجاع خودکار بازدید کنندگان از وبلاگ قدیمی به سایت جدید را میتوان انجام داد که تمامی بازدیدها و رتبهٔ فعلی وبلاگ را به سایت جدید منتقل کند. البته این کار برای خیلی از وبلاگها امکان پذیر نیست.
برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این مبحث، بهتر است که مطالب بخش بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو یا SEO را هم حتماً مطالعه کنید تا اطلاعاتتان زیاد شود. در خیلی از مواقع استفاده از لینکها (پیوندها) به طرز صحیح، میتواندکار انتقال وبلاگ به وردپرس شما را کامل کند.
هک وردپرس
بدون دیدگاه
انتقال وردپرس به هاست دیگر، خروجی گرفتن از وردپرس، درون ریزی و برون بری وردپرس