رفع خطای Missing a Temporary Folder در وردپرس

یکی از خطاهای مرسوم وردپرس، خطای گم شدن پوشهٔ موقت در وردپرس یا Missing a Temporary Folder است. در این مقاله ابتدا می‌پردازیم به اینکه چطور این خطا بروز می‌کند و سپس چگونه می‌توان آن را برطرف نمود. در شرایطی که با این خطا مواجه شدید، شما قادر به بارگذاری عکس، نصب افزونه یا پوسته و یا حتی به‌روزرسانی وردپرس هم نیستید.

چرا خطای Missing a Temporary Folder رخ می‌دهد؟

در PHP یک قابلیتی وجود دارد که اجازه می‌دهد تا برنامه‌هایی که با زبان PHP نوشته شدند، روی یک فضایی از هارد به صورت موقت داده‌هایشان را ذخیره کنند. پس از آن در مقصد نهایی کپی شوند. مثل زمانی که یک عکس یا فایل را روی وردپرس آپلود می‌کنید، که از این قابلیت استفاده می‌شود. حالا اگر این امکان از طریق تنظیمات PHP غیرفعال باشد، یا به درستی تنظیم نشده باشد، قطعاً با چنین خطایی روی وردپرس خود روبرو خواهید شد.

رفع خطای Missing a Temporary Folder در وردپرس

اگر روی هاست خود به تنظیمات PHP دسترسی دارید، باید به‌ آنجا مراجعه کنید و از اینکه گزینهٔ تنظیماتی session.save_path به درستی تنظیم شده است، مطمئن شوید. هاست کلود لینوکس بخشی با نام Select PHP Version دارد که باید وارد سربرگ Options این صفحه در کنترل پنل شوید. در هاست‌های سی پنل معمولی هم باید وارد صفحهٔ MultiPHP INI Editor شوید. روی هاست دایرکت ادمین هم به تناسب بخشی برای تنظیمات PHP با ید وجود داشته باشد.

اگر به تنظیمات PHP روی هاست خود دسترسی ندارید، با پشتیبان هاست خود تماس بگیرید و مطمئن شوید که این گزینه برای ذخیرهٔ موقتی داده‌های اسکریپت PHP به درستی تنظیم شده است. البته قبل از آن بهتر است بقیهٔ آموزش را هم مطالعه کنید،‌ اگر روش‌های گفته شده برای شما کار نکرد، سپس تیکت ارسال کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  خطای پرونده‌ی wp-config.php از پیش موجود است

پس حالا که دلیل اصلی بروز خطای Missing a temporary folder را متوجه شدید، برویم ببینیم چطور می‌توان آن را رفع کرد.

روش های برطرف کردن خطای Missing a Temporary Folder وردپرس

همانطور که گفته شد، اولین راه حل این است که سری به تنظیمات PHP روی هاست خود بزنید و ببینید آیا مشکلی در آنجا وجود دارد یا خیر. اگر در نهایت از طریق تنظیمات خود وردپرس، محل ذخیره سازی داده‌های موقتی را تعیین کنید، باید سند wp-config.php وردپرس را باز کنید و با استفاده از خط زیر، ثابت مورد نظر را به این سند اضافه کنیم.

define('WP_TEMP_DIR', dirname(__FILE__) . '/wp-content/temp/');

به جای مسیر /wp-content/temp/ هر مسیر دیگری که خواسته باشید را می‌توانید جایگزین کنید. اما حتماً باید در نظر داشته باید که این پوشه یا مسیر حتماً باید روی هاست شما وجود داشته باشد. پس اگر نیست، آن را از طریق File Manager یا FTP بسازید. در ضمن اگر مسیر فایل wp-config.php را تغییر دادید، حتماً مسیر کامل را از جایی که این سند قرار دارد را وارد کنید. چون تابع dirname(__FILE__) مسیر جایی که فایل کانفیگ وردپرس قرار دارد را می‌گیرد و جای‌گذاری می‌کند.

مورد بعدی که حتماً باید آن را بررسی کنید این است که ببینید Permission یا جواز دسترسی پوشهٔ wp-content حتما به درستی تنظیم شده باشد. این جواز باید روی ۷۵۵ تنظیم شده باشد. این کار را هم از طریق FTP Client مثل Filezilla و هم از طریق File Manager خود کنترل پنل می‌توانید انجام دهید.

یک آموزش جذاب دیگه!  خطای http هنگام آپلود در وردپرس

مورد بعدی که خیلی‌ها از آن غافل‌اند، پر شدن فضای هاست است! اگر فضای هاست شما تا انتها پر شده باشد، این خطا روی وردپرس ظاهر خواهد شد و شما قادر به آپلود فایل جدید روی هاست خود نیستید، به همین دلیل خطای گم شدن پوشهٔ موقت در وردپرس را دریافت خواهید کرد. حتماً و همیشه میزان حجم فضای هاست خود را بررسی کنید و اگر نیاز به ارتقاء و افزایش حجم بود این کار را زودتر از موعد انجام دهید. خیلی از مواقع هم با پر شدن فضای هاست شما، حتی سایت شما هم به درستی باز نخواهد شد و فکر می‌کنید که چه مشکل بزرگی رخ داده است!! غافل از اینکه شما تنها باید یا هاست خود را خالی کنید، یا آن را ارتقاء دهید.

در انتها هم اگر کارهایی که در بالا گفته شد، چارهٔ مشکل خطای Missing a Temporary Folder شما نبود، بهتر است با پشتیبان هاست خود تماس بگیرید و بگویید که تمامی کارهای احتمالی را انجام دادید و مشکل رفع نشد. احتمالاً مشکل باید از طرف مدیر فنی سرور برطرف گردد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.