Redirection افزونه ریدایرکت صفحات وردپرس

در بین مباحث طراحی سایت ما بحث با نام Redirection یا ارجاع به دیگر صفحات داریم که برای هدایت خودکار بازدید کنندگان سایت از صفحه ای به صفحه دیگر استفاده می گردد. این ارجاع به گونه ای است که کاربر متوجه آن نمی شود و تنها اگر نوار نشانی مرورگر را ببیند، می تواند متوجه این جابجا شدن گردد. ارجاع یا همان ریدایرکت کاربردهای بسیار زیادی دارد که از جملۀ آن می توان به تغییر مسیر یک نوشته از سایت به صفحه ای دیگر از سایت خودمان یا حتی دیگر سایت ها اشاره کرد. در وردپرس ما به راحتی قادریم از ریدایرکت استفاده کنیم، البته کار ما ساده تر خواهد شد، اگر افزونه مخصوص این کار را نصب کرده و تنظیمات آن را انجام دهیم. افزونه معروف این کار در وردپرس Redirection نام دارد که از بهترین افزونه های این کار است.

Redirection افزونه ریدایرکت صفحات وردپرس

Redirection افزونه ریدایرکت صفحات وردپرس

در چه مواقعی نیاز است از ریدایرکت استفاده شود؟

  • زمانی که نامک نوشته ای را تغییر داده باشیم.
  • زمانی که قصد حذف کردن یک نوشته را داریم بدون اینکه خطای ۴۰۴ برگردد.
  • زمانی که می خواهیم صفحاتی از سایت که خطای ۴۰۴ می دهند را به بهترین صفحه ریدایرکت کنیم.
  • زمانی که می خواهیم بازدید کنندگان سایت را از مسیری به مسیر دیگر ارجاع دهیم.

قابل ذکر است که ارجاع را حتی از طریق کنترل پنل های فضای میزبانی مثل سی پنل و دایرکت ادمین هم می توان انجام داد. اما شاید برای وردپرس کار نکنند یا ما را درگیر مسائل فنی کنند. به هر حال استفاده از ارجاع htaccess در بیشتر مواقع توصیه نمی شود و بهتر است از افزونه Redirection استفاده شود.

یک آموزش جذاب دیگه!  چرا لوکال هاست باز نمیشه ؟

بعد از نصب و فعال سازی Redirection صفحه ای در گروه صفحات ابزارها در پیشخوان سایت ساخته خواهد شد که با کلیک روی آن با صفحه ای به مانند تصویر زیر مواجه خواهید شد.

بخش ریدایرکت ها در Redirection

بخش ریدایرکت ها در Redirection

در حال حاضر هنوز ریدایرکت یا ارجاعی ساخته نشده. پس موردی وجود ندارد که نشان داده شود. در بالاترین قسمت دکمه ای با نام Add New وجود دارد که با کلیک روی آن به صفحه ساخت ارجاع جدید منتقل خواهیم شد. اما در زیر آن یک گروه پیوند یا همان سربرگ قرار گرفته است که ما را به بخش های مختلف این افزونه خواهد برد.

بخش اول که همان Redirects یا همان ارجاع هایی است که می توانیم به صورت سفارشی برای هر کدام از صفحات سایت ایجاد کنیم. به صورت پیش فرض هم همین صفحه باز می شود. اما بخش های بعدی به این ترتیب اند:

  • Redirects : ارجاع ها یا ریدایرکت ها
  • Groups : از اینجا می توانیم تمامی ارجاع ها را گروه بندی کنیم. به صورت پیش فرض دو تا گروه وجود دارد. اولی برای ریدایرکت های اصلاح نوشته ها و دومی برای ریدایرکت های دلخواه.
  • Log : تمامی گزارش های مربوط به افزونه و ارجاع ها در این بخش نقش می بندد.
  • ۴۰۴s : تمامی خطاهای ۴۰۴ سایت در اینجا نمایش داده می شوند و شما می توانید آنها را مدیریت کنید و برای هر کدام شان یک ارجاع بسازید. این بخش بسیار مفید است.
  • Import/Export : تمامی ارجاع های وردپرسی و یا وب سروری را از اینجا می توانید درون ریزی کنید یا خروجی بگیرید.
  • Options : یک مجموعه گزینه های تنظیمی در این قسمت گردآوری شده است که بد نیست با آنها هم کمی کار کنید.
  • Support : در اینجا بررسی هایی بابت نیازهایی که افزونه دارد تا بتواند ریدایرکت ها را به خوبی اجرا کند را نشان می دهد. اگر تمامی گزینه ها به رنگ سبز بود، یعنی افزونه و ارجاع های آن باید به خوبی روی سایت شما کار کنند. و البته یک سری گزینه های دیگر برای کاربردهای دیگر هم در این بخش وجود دارد.
یک آموزش جذاب دیگه!  رفع خطای cURL error 28: Connection timed out در صفحهٔ سلامت سایت وردپرس

حالا مجدد به سراغ بخش Redirects می رویم. در پایین این بخش شما می توانید ریدایرکت های خودتان را به افزونه اضافه نمایید.

افزودن Redirect جدید

افزودن Redirect جدید

برای این کار نشانی مبدا را در جعبه Source URL وارد کنید. اگر می خواهید جملات منظم یا همان Regex هم روی آن اعمال گردد، جعبه روبروی آن را فعال کنید.

در جعبه Target URL هم نشانی مقصد را وارد کنید. از طریق فهرست کشویی Group قادرید این ارجاع را درون یکی از گروه هایی که از بخش Gropus ساختید قرار دهید. در آخر هم روی Add Redirect کلیک کنید. این بود از نحوه افزودن ارجاع به سایت که برای ریدایرکت کردن بازدید کنندگان از یک نشانی به نشانی دیگر استفاده می شد.

امیدوارم از افزونه Redirection مخصوصاً برای حذف کردن خطاهای ۴۰۴ به طور صحیح استفاده نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.