مسیر فایل functions.php در وردپرس کجاست؟

فایل functions.php یکی از فایل‌های مهم و ضروری هر قالب وردپرس است. این سند دارای کدهای PHP است و معمولاً از توابعی تشکیل شده است که این توابع باعث می‌شوند به امکانات سایت افزوده شود. بر همین اساس اگر در جایی خوانده باشید که با افزودن یک تکه کد یا اصلاح یک کد در فایل functions.php می‌توانید قابلیت‌های قالب سایت خود را دستکاری کنید، در اولین مرحله باید بدانید که اصلاً این سند کجاست! پس با ما همراه باشید تا با مسیر فایل functions.php قالب وردپرس آشنا شوید.

هر قالب وردپرس قطعاً یک فایل با نام functions.php باید داشته باشد. که این سند در پوشهٔ اصلی قالب است. یعنی اگر قالب همین الان روی سایت شما نصب شده باشد، تنها کافی است به مسیر public_html/wp-content/themes بروید و وارد پوشهٔ همان قالب شوید. در آنجا با یک جستجو ساده می‌توانید فایل functions.php را پیدا کنید.

اما اگر الان فایل فشردهٔ قالب را داشته باشید، ابتدا باید آن را از حالت فشرده خارج کنید. طبیعتاً در همان جایی که سند از حالت فشرده خارج شده است، یک پوشه با نام همان قالب خواهید داشت که با رفتن به آن پوشه، دقیقاُ سند functions.php را در بین دیگر اسناد php می‌توانید ببینید. پس نیازی نیست به پوشه‌های زیر مجموعهٔ قالب وردپرس مراجعه کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  مسیر فایل کانفیگ وردپرس

به عبارت فنی، سند functions.php در ریشهٔ پوشهٔ قالب قرار داد. اگر هاست شما از نوع لینوکس باشد و وردپرس روی ریشهٔ هاست نصب شده باشد، باید به مسیر public_html/wp-content/themes بروید که این کار را با استفاده از File Manager یا با استفاده از FTP می‌بایستی انجام دهید.

مسیر فایل functiions.php در وردپرس

کد مورد نظر را در سند functions.php پیدا نمی‌کنم!

حالا که فهمیدید فایل functions.php کجاست، اگر آن را باز کردید و دیدید که چیز زیادی درون آن نیست و یا کدی که انتظار آن را داشتید پیدا نکردید، باید بدانید که در زبان برنامه نویسی PHP اسناد می‌توانند درون یکدیگر فراخوانی شوند. پس باید ببینید که آیا درون فایل functions.php با استفاده از تابعی مثل require یا include فایل یا فایل‌های دیگری فراخوانی شده است یا خیر.

معمولاً برای پوسته‌های خیلی سنگین، یک پوشه‌ٔ دیگر در پوشهٔ قالب ساخته می‌شود که حاولی تمامی اسنادی است که در نهایت داخل functions.php فراخوانی می‌شوند. پس حداقل باید یک سند functions.php به همراه یک خط کد درون این سند روی قالب ما وجود داشته باشد.

امیدوارم که این اطلاعات به درد شما خورده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به طراحی قالب و یا هک های وردپرس، به دیگر بخش‌های سایت خودآموز وردپرس مراجعه کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  فایل های مجاز برای بارگذاری در وردپرس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.