ساخت قالب صفحه تمام عرض با Fullwidth Page Templates
تا به حال برای شما پیش آمده که خواسته باشید یک صفحه در سایت تان بسازید که شامل نوار کناری، یا سرصفحه (Header) یا پاصفحه (Footer) نباشد، یا اصطلاحاً به صورت تمام صفحه باشد؟ برای رفع این نیاز می توان از روش های مختلفی استفاده کرد. یکی از این روش ها دست بردن داخل کدهای قالبی است که همینک روی سایت ما فعال است. که در این حالت باید یک قالب تمام صفحه یا تمام عرض برای برگه ها یا نوشته های سایت بسازیم که در زمان انتشار یک برگه یا نوشته، آن قالب را انتخاب کنید. به این کار ساخت Full-Width Page Template می گویند. اما همانطور که گفته شد، این روش نیاز به دانش کدنویسی دارد. اما روش دیگری که قصد معرفی و آموزش آن را در این مقاله خدمت شما داریم، بهره بردن از افزونه ای به نام Fullwidth Page Templates است که دقیقاً همان کاری که خدمت شما گفتم را به صورت خودکار روی ۹۹ درصد قالب ها انجام می دهد و با استفاده از آن قالب تمام صفحه را ویژگی های مختلف را به نوشته ها و برگه های سایت ما اضافه می نماید.
افزونه Fullwidth Page Templates صفحۀ خاصی را بعد از فعال سازی، به پیشخوان وردپرس ما اضافه نمی کند. بلکه یک جعبه با عنوان “ویژگی های نوشته” به جعبه های ویرایشی صفحات افزودن/ویرایش نوشته/برگه اضافه می کند. به تصویر زیر نگاه کنید.
یک فهرست کشویی داخل این جعبه وجود دارد با عنوان قالب. که اگر روی آن کلیک کنید، سه حالت قالب وجود دارد:
- FW Fullwidth : در این حالت تنها نوارهای کناری سایت حذف شده و به اصلاح قسمت اصلی صفحه که محتوای اصلی در آنجا قرار می گیرد، به صورت تمام عرض در می آید.
- FW Fullwidth No Header Footer : در این حالت علاوه بر موارد گفته شده در بالا، سرصفحه و پاصفحه هم حذف خواهند شد.
- FW No Sidebar : در این حالت تنها نوار کناری حذف می شود. بدون اینکه قسمت اصلی صفحه تمام عرض گردد.
در زمان انتشار یا ویرایش نوشته و یا برگه می بایستی یکی از حالت های بالا را انتخاب کرده و روی انتشار کلیک کنید. این تمام کاری بود که برای استفاده از افزونه Fullwidth Page Templates برای ساخت قالب صفحه تمام عرض باید انجام می دادید.
اما چند تا نکته جانبی می ماند که باید راجع به آنها هم اطلاع داشته باشید. این افزونه با افزونه های صفحه ساز مثل BeaverBuilder و Elementor و Visual Composer کاملاً هماهنگ و سازگار است. پس با استفاده از این افزونه ها هم می توانید بعد از انتخاب قالب تمام عرض صفحه، برگۀ خود را سفارشی تر بسازید. به دلیل اینکه ممکن است هر قالب حاشیه ای را به اجزای صفحه سازها اضافه کند، استفاده از افزونه Fullwidth Page Templates می تواند این حاشیه ها و دیگر موارد اضافی را حذف کند و دقیقاً همان چیزی را می توان ساخت که به آن نیازمندیم.
به دلیل همین مزیت هایی که تا الان گفته شد، می توان از این افزونه برای ساخت صفحات فرود به سادگی استفاده کرد. صفحات فرود معمولاً باید خالی از اجزای اضافی باشند. بر همین اساس، می توان یک صفحه فرود ساخت که نوار کناری و سرصفحه نداشته باشد و به صورت تمام عرض باشد. علاوه بر آن کاربردهای زیادی دارد که با بررسی نیاز خود قادرید تصمیم بگیرید که آیا به این افزونه نیاز دارید یا خیر.
در دیگر آموزش های سایت، به روش های دستی و به همراه کدنویسی اضافه کردن قالب تمام صفحه به نوشته یا برگه ها خواهیم پرداخت که در آن صورت باید کدهای قالب مان را ویرایش نماییم.
سلام
من وقتی در ویرایشگر کلاسیک در بخش نوشته ها متنی را تایپ می کنم و تنظیمات پوسته را بروی بدون سایدبار می گذارم تمام صفحه نمی شود و فقط اسلایدرها را حذف می کند
اما وقتی با استفاده از ویرایشگر پیشرفته نوشته را ایجاد می کنم تمام صفحه می شود
حالا مشکلم اینست که می خواهم فقط یک نوشته قدیمی را تمام عرض کنم ،برای تمام صفحه کردن نوشته های جدید مشکلی ندارم، چه راهی وجود دارد؟
ایول دمت گرم