درباره موتور جستجوی DuckDuckGo

در دنیای شبکهٔ اینترنت، موتور جستجو یعنی همه چیز! یعنی رسیدن به هر منبعی که در ذهن داشته باشیم. اگر خواسته باشیم راجع به چیزی اطلاعاتی کسب کنیم، یا دنبال یک نوع محتوا مثل عکس یا فیلم باشیم، این موتور جستجو است که ما را به هدف‌مان می‌رساند. اما باید بدانیم که تنها موتور جستجویی که می‌توان از آن روی اینترنت استفاده کرد گوگل نیست! بلکه موتورهای جستجوی دیگری هم هست. بله، بینگ و یاهو هم از معروف‌ترین ها هستند. ولی باز هم به غیر از این سه مورد، موتورهای جستجوی دیگری هم وجود دارند که شاید متمایزترین آنها DuckDuckGo باشد.

همانطور که باید بدانیم، موتورهای جستجو در هنگام استفادهٔ کاربران از آنها، مبادرت به جمع آوری اطلاعات کاربران می‌کنند. توجیه انجام این کار هم این است که آنها می‌گویند با این کار نتایجی که قرار است در آینده به کاربر نشان داده شود، هدفتمندتر خواهد شد. یعنی اگر اطلاعات هر بار استفادهٔ یک کاربر، از موتور جستجو، روی پایگاه‌های دادهٔ گوگل یا دیگر موتورهای جستجوی تجاری ذخیره شود، دفعاتی بعدی که همان کاربر به سراغ گوگل خواهد آمد، نتایج دقیق‌تر را دریافت می‌کند.

موتور جستجوی DuckDuckGo

جدای از این مساله که تا حدی هم صحیح است، ولی جمع آوری اطلاعات کاربران اینترنت خود یک تجارت است. تجارتی که شرکت‌های بزرگ از اطلاعات کاربران شکل داده‌اند و با این کار میلیون‌ها دلار به جیب می‌زنند! فقط فرض کنید که قصد خرید یک کالا را دارید. خوب، برای این کار روی گوگل مبادرت به جستجو می‌کنید و گوگل هم که حالا فهمیده شما به دنبال چه چیزی می‌گردید، اطلاعات شما را به شرکت‌های تبلیغاتی می‌دهد تا در دفعاتی بعدی تبلیغ کالاهای آنها را در جای جای صفحات وب مشاهده کنید. حتی ممکن است که نشانی ایمیل شما را هم پیدا کنند و برای شما ایمیل بفرستند! برای خیلی از کاربران این یعنی نقض حریم خصوصی!

یک آموزش جذاب دیگه!  آدرس قدیمی گوگل وبمستر

به همین دلیل خیلی از کاربران اینترنت که نگران این موضوع هستند، به سراغ یک موتور جستجو مثل DuckDuckGo می‌روند. تقریباً زندگی بدون موتور جستجو محال است و خیلی سخت خواهد شد و DuckDuckGo شعار و هدف اصلی‌اش را روی حفظ حریم خصوصی کاربران و عدم جمع‌آوری اطلاعات از آنها گذاشته است.

حتی DuckDuckGo نتایج جستجو را بر اساس فرد جستجو کننده سفارشی سازی نمی‌کند. یعنی اگر برای یک کلمهٔ کلیدی نتایجی را به شما نمایش می‌دهد، در همان زمان برای فرد دیگری هم همان نتایج را باز خواهند گرداند. این یعنی اینکه این موتور جستجو بین کاربران مختلف اختلافی قائل نیست. چون اصلاً اطلاعاتی از آنها جمع آوری نمی‌کند. این در حالی است که مثلاً زمانی که در حال کار با گوگل هستید، شما حتی وارد حساب خودتان شده‌اید و با این کار مستقیم اطلاعات‌تان متناسب با حساب کاربری شما روی سرورهای گوگل ذخیره می‌شود.

در هر صورت اگر شما هم نگران موضوع به سرقت رفتن اطلاعات‌تان هستید (منظور اطلاعاتی مثل رمز عبور نیست، بلکه اطلاعات مربوط به رفتار شخصی شما روی شبکه که بعداً می‌تواند مورد سوء استفاده قرار گیرد)، می‌توانید از DuckDuckGo استفاده کنید. طرز کار آن دقیقا مثل گوگل است و از بیشتر استانداردهای موتورهای جستجوی متعارف هم پشتیبانی می‌کند.

یک آموزش جذاب دیگه!  گوگل چطور محتوای اصلی را از محتوای کپی شده تشخیص می دهد؟
۱۳۹۹/۱۲/۲۵

سئو و بازاریابی
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.