چطور آتوریتی سایت را چک کنیم؟

آتوریتی همان Authority یا اعتبار دامنه یا سایت است که توسط سرویس moz راه اندازی شده و به هر دامنه یا صفحه از یک سایت، یک عدد از اعتبار اختصاص می دهد. که بین ۰ تا ۱۰۰ است. یک سایت زمانی که ساخته می شود، اعتبار ۱ را به خود اختصاص می دهد. بعد از آن با رشد و انتشار محتوا درون آن کم کم آتوریتی اش به ۱۰۰ نزدیک می شود. البته عدد ۱۰۰ برای آتوریتی یک سایت تقریباً محال است! چون این رتبه مربوط به سایت های بسیار بزرگ مثل ویکی پدیا و گوگل است. اما از این آتوریتی برای تعیین کیفیت سایت و امتیاز آن برای رتبه بندی صفحاتش در صفحه نتایج موتور جستجو استفاده می گردد.

چطور آتوریتی سایت را چک کنیم

چطور آتوریتی سایت را چک کنیم ؟

ما باید این طور از آتوریتی استفاده کنیم که سایت هایی که از نظر موضوعی در یک رده هستند را رتبه آتوریتی شان را در آوریم. حالا اقدام به مقایسه کردن آنها با هم کنیم. هر کدام که آتوریتی بالاتری داشته باشند، کیفیت بیشتری دارند و از توان جذب بازدید بیشتری از موتورهای جستجو برخوردارند.

حالا می خواهیم ببینیم که چطور آتوریتی یک سایت را چک کنیم؟ این کار را به وسیله سرویس ها و نرم افزارهای آنلاین مختلفی می توان انجام داد.

یک آموزش جذاب دیگه!  Gtmetrix چیست؟

اول از همه سایت خود moz.com است که با رفتن به نشانی https://moz.com/link-explorer می توانید از این سرویس برای پی بردن به Domain Authority و Page Authority استفاده کنید. البته برای استفاده از Link Explorer حتماً باید درون این سایت ثبت نام کرده باشید. بعد از آن هم شما محدودیت جستجو تا ۱۰ کوئری یا دامنه را در ماه دارید. این از راه حل اول.

اما راه بعدی برای چک کردن آتوریتی یک سایت، استفاده از نوار ابزار Moz با عنوان MozBar است. این یک نوار ابزاری است که روی مرورگر کروم نصب می شود و اطلاعات کامل راجع به آتوریتی سایت یا صفحه ای از آن را به شما ارائه می کند. بهترین روش هم همین نوار ابزار است. برای این منظور به صفحه دریافت MozBar رفته و آن را روی مرورگر خود نصب نمایید. در مقاله ای دیگر به طور کامل راجع به نصب MozBar بحث خواهیم کرد.

و اما روش بعدی که مخصوص طراحان سایت و برنامه نویسان است، استفاده از API سایت moz است. پس شما باید برنامه ای را بنویسید که قادر به ایجاد ارتباط با این API باشد و رتبۀ اعتبار یا همان آتوریتی یک سایت را از MOZ دریافت کند. البته استفاده از این API ملزم به پرداخت هزینه است، که البته یک نسخه آزمایشی و رایگان هم برای این API در نظر گرفته شده است.

یک آموزش جذاب دیگه!  بررسی فعال بودن فشرده سازی GZIP روی سایت

به غیر از روش های بالا، برای چک کردن آتوریتی سایت از سرویس های آنلاین دیگر که از همان API سایت MOZ استفاده می کنند هم قادرید استفاده کنید. سایت های ثالث خارجی و حتی ایرانی ممکن است این خدمت را به رایگان در اختیار شما قرار دهند. با یک جستجوی ساده در گوگل می توانید آنها را پیدا کنید. اما اگر بررسی آتوریتی یک کار رایج برای شماست، حتماً پیشنهاد می گردد که نوار ابزار MozBar را حتماً نصب نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.