افزونه تغییر پیشوند جداول وردپرس

اطلاعات وردپرس درون جداولی از پایگاه داده ای ذخیره می شوند که در زمان راه اندازی وردپرس ایجاد شدند. همۀ جدول ها پیشوندی دارند که در ابتدای نام تمامی جدول ها افزوده می گردد. با این کار اگر قصد نصب کردن چندین وردپرس روی یک پایگاه داده را داشته باشیم، که این کار توصیه نمی گردد، از تداخل بین نصب های وردپرس جلوگیری می کند. حالا برای اینکه جلوی حدس زدن نام جدول های وردپرس را بگیریم، که این کار سبب بالا رفتن امنیت سایت می شود، می بایستی پیشوند جداول وردپرس را تغییر دهیم. علاوه بر اینکه روش های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، یکی از روش ها استفاده از افزونه های مخصوص این کار است که تمامی مراحل را به صورت خودکار انجام می دهند. حالا این مقاله که مختص معرفی چند تا از بهترین افزونه های تغییر پیشوند جداول وردپرس است را به شما تقدیم می کنیم.

افزونه تغییر پیشوند جداول وردپرس

افزونه تغییر پیشوند جداول وردپرس

دقت کنید که افزونه های تغییر پیشوند جداول وردپرس بسیار زیاد هستند و شما تنها کافی است از یکی از آنها استفاده نمایید. بیشتر آنها هم کارشان یکسان است. برخی دیگر هم در اصل کارشان یک چیز دیگر است! اما در کنار آن اقدام به تعویض پیشوند جداول هم می کنند. مثل افزونه Search & Replace.

یک آموزش جذاب دیگه!  جایگزین کردن یک عبارت در کل وردپرس با Better Search Replace

Change Table Prefix

یکی از پر نصب ترین افزونه های تغییر پیشوند جداول وردپرس است. مزیت آن کار کردن روی وردپرس شبکه یا وردپرس چند سایته است. به سادگی تنها یک کلیک هم امکان تغییر پیشوند جداول را فراهم می کند.

تغییر پیشوند جداول با Change Table Prefix

تغییر پیشوند جداول با Change Table Prefix

فقط کافی است وارد صفحه تنظیمات > Change Table Prefix شده که با صفحه ای مانند عکس بالا مواجه می شوید. پیشوند را به صورت تصادفی انتخاب می کند و تغییر می دهد. اما اگر قصد تغییر به یک پیشوند دلخواه را دارید، گزینه Would you like to your own custom prefix را فعال کنید و در جعبۀ زیر آن پیشوند دلخواه تان را وارد کنید. در آخر هم روی Click To Change Table Prefix کلیک کنید.

Brozzme DB Prefix & Tools Addons

این افزونه هم افزونه تغییر تنها با یک کلیک است. بعد از نصب این افزونه به صفحه ابزارها > DB PREFIX رفته که صفحه ای مثل تصویر زیر برای شما باز خواهد شد.

تغییر پیشوند جداول با Brozzme DB Prefix & Tools Addons

تغییر پیشوند جداول با Brozzme DB Prefix & Tools Addons

در جعبۀ Existing Prefix پیشوند فعلی جداول را می بینید. حالا در جعبۀ New Prefix می توانید پیشوند جدید را وارد کنید و در نهایت Change DB Prefix را بزنید. دقت داشته باشید که حتماً پرونده پیکربندی وردپرس باید قابل نوشتن باشد. همچنین کاربر پایگاه داده باید دسترسی ALTER را هم داشته باشد.

یک آموزش جذاب دیگه!  تغییر دامنه در پایگاه داده وردپرس

WP Prefix Changer

این هم یکی دیگر از افزونه های تغییر پیشوند جدول های وردپرس است که برای استفاده از آن، بعد از نصب، باید وارد صفحه تنظیمات > Change Tables Prefix شده و پیشوند جدید را وارد کنید و روی “ذخیره‌ی تغییرات” کلیک نمایید.

تغییر پیشوند جداول با WP Prefix Changer

تغییر پیشوند جداول با WP Prefix Changer

Rename DB Table Prefix

این افزونه هم طی چند مرحلۀ گام به گام اقدام به تغییر پیشوند جداول می کند. برای این منظور وارد صفحه ابزارها > Rename DB Table Prefix شوید. در مرحله اول از شما می خواهد که از کل پایگاه داده سایت پشتیبان تهیه کنید. مرحله بعدی همین کار را برای پرونده پیکربندی وردپرس باید انجام دهید. مرحلۀ سوم باید پیشوند جدید را وارد کنید و روی Done کلیک کنید.

تغییر پیشوند جداول با Rename DB Table Prefix

تغییر پیشوند جداول با Rename DB Table Prefix

زمانی که کار با موفقیت به اتمام رسید، عبارت Success! در پایین نشان داده می‌شود.

جمع بندی

این بود از معرفی ۴ تا از معروف ترین افزونه های تغییر پیشوند جداول وردپرس که به ترتیب میزان نصب های فعال خدمت شما معرفی شدند. قابل ذکر است که به غیر از این افزونه ها، افزونه های دیگری هم هستند که در اصل یک بسته اند که کارهای مختلفی انجام می دهند. از جمله تغییر پیشوند جداول وردپرس. مثل افزونه BulletProof Security که یک افزونه امنیتی است. از آنها هم قادرید استفاده نمایید.

2 دیدگاه برای “افزونه تغییر پیشوند جداول وردپرس”

  1. sina alizadeh` گفت:

    سلام من Rename DB Table Prefix رو نصب کردم و پیشوند دلخواه زدم بعد از سیو تمام سایتم پریده و خام شده لطفا سریع پاسخ بدین من باید چیکار کنم ممنون

    1. جمال گفت:

      سلام. احتمالاً جداول جدیدی درون پایگاه داده وردپرس شما ایجاد شده و وردپرس روی اون بالا اومده. با phpMyAdmin برید توی دیتابیس و بررسی کنید که آیا جداول قبلی وجود دارند یا خیر. اگر وجود داشتند که سند wp-config.php وردپرس رو بررسی کنید که اطلاعات دیتابیس درست وارد شده باشند.
      اگر وجود نداشت از بکاپ هاست استفاده کنید که همه چیز رو به حالت اولیه برگردونید. برای انجام یک چنین کارهای پر خطری حتماً باید در ابتدای شروع کار، یک نسخهٔ پشتیبان کامل از سایت تهیه کرده باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.