Broken Link چیست ؟
در دنیای وب، صفحات مختلف توسط امکانی با عنوان لینک یا پیوند با یکدیگر مرتبط میشوند. مثلاً درون همین صفحهای که الان قرار دارید، پیوندهایی وجود دارند که وقتی روی آنها کلیک میکنید، شما را به صفحهٔ دیگری منتقل خواهند کرد. این برچسبها توسط زبان HTML ساخته میشوند و باید به درستی به یک صفحهٔ دیگر ارجاع داده شوند. برخی اوقات وقتی روی یک پیوند کلیک میکنیم، به یک صفحهای هدایت میشویم که وجود خارجی ندارند. حالا یا قبلاً وجود داشتند و الان دیگر نیستند. یا از اول نشانی صفحهٔ مقصد به درستی وارد نشده بوده. به این پیوندها Broken Link یا لینک های شکسته گفته میشود.
لینک های شکسته تجربهٔ خوبی برای بازدید کنندگان سایت ایجاد نمیکنند. وقتی فردی روی یک پیوند کلیک میکند، انتظار دارد که هر چه سریعتر صفحهٔ مقصد باز شود. پس اگر باز نشد، این موضوع را میتواند روی بی صاحب بودن سایت یا وبلاگ بگذارد! پس اصلاً اتفاق جالبی نیست. به عنوان مدیر سایت یا وبلاگ، باید هر از چند گاهی سایت خود را برای یافتن لینک های شکسته جستجو کنید و اگر چیزی یافتید فوراً آن را اصلاح کنید. البته ابزارهای موتورهای جستجو مثل Search Console هم میتوانند شما را در یافتن این گونه پیوندها یاری کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر دیگر مقالات خودآموز وردپرس را بخوانید.
اگر از وردپرس برای راه اندازی سایت خود استفاده میکنید، این سیستم مدیریت محتوا دارای افزونههای خیلی زیاد و کاربردی است که از یکی از آنها میتوانید استفاده کنید و خیلی سریع مشکل پیوندهای شکستهٔ سایت خود را رفع کنید. افزونههایی مثل Broken Link Checker که خیلی راحت می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. برای دیگر CMS ها هم یک چنین افزونه های وجود دارد. فقط کافی است در مخزن افزونههای همان نرم افزار جستجو کنید.
در آخر هم باید بدانید تعداد Broken Link ها به طور مستقیم روی رتبهٔ سایت شما در موتورهای جستجو تاثیر گذار است. پس به این عامل خیلی توجه داشته باشید.