بعد از خرید نمایندگی هاست چه کار باید کرد؟

من در مطلب آموزشی قبلی گفتم که نمایندگی هاست چیست. حالا ادامهٔ ماجرا را دنبال می‌کنم که پس از تهیهٔ یک نمایندگی هاست باید چه کار کنیم. این آموزش هم به درد کسانی خواهد خورد که می‌خواهند به طور دقیق‌تر بدانند نمایندگی هاست چیست. هم کسانی که یک نمایندگی هاست تهیه کردند و ادامهٔ مراحل را می‌خواهند طی نمایند. پس با من همراه باشید.

با فرض اینکه شما یکی از بسته های نمایندگی هاست را انتخاب کردید و خریداری کردید، بعد از پرداخت صورت حساب آن، برای شما ایمیلی ارسال خواهد شد که حاوی اطلاعات استفاده از آن سرویس است. فرض ما اینجا نمایندگی هاست سی پنل است. پس دسترسی کنترل پنل WHM به شما داده می‌شود. کنترل پنل WHM یک پله بالاتر از cPanel است و شما از درون آن می‌توانید وارد سی پنل تک تک کاربران خود شوید. علاوه بر آن روی تمامی حساب‌های سی پنل هم کنترل کاملی دارید.

پس با نشانی IP ای که به شما داده شده، وارد صفحهٔ ورود به WHM که همان فضای نمایندگی هاست است شوید و نام کاربری و رمز عبور خود را که در ایمیل فعال سازی موجود است را وارد نمایید. با ورود به این پنل، قسمت‌های مختلفی پیش روی شماست. از جعبهٔ جستجوی نوار عمومی سمت چپ صفحه، می‌توانید صفحهٔ مورد نظرتان را جستجو نمایید. اولین کار شاید ورود به صفحهٔ Basic WebHost Manager® Setup باشد که تنظیمات اولیه از قبیل تنظیمات DNS های اختصاصی‌تان را از آنجا می‌بایستی انجام دهید. مثلاً DNS های ns1.yourdomain.com و ns2.yourdomain.com را تنظیم می‌کنید. مراحلی هم در صفحهٔ کنترل پنل دامنه‌تان انجام می‌دهید. تا از این به بعد با دادن این NS ها به مشتریان‌تان، بتوانند دامنه‌ی خودشان را روی هاست‌های شما میزبانی کنند.

بعد از خرید نمایندگی هاست
بعد از خرید نمایندگی هاست

با ورود به صفحهٔ List Accounts فهرست تمامی حساب‌های سی‌پنل را می‌توانید ببینید. علاوه بر آن با کلیک روی دکمهٔ Create a New Account می‌توانید یک حساب سی پنل جدید بسازید و مشخصات نام کاربری و رمز عبور را به مشتری‌تان بدهید تا وی بتواند وارد حساب خودش شود و سایتش را مدیریت کند.

یک آموزش جذاب دیگه!  هاست سی پنل به همراه کد تخفیف

یکی از کارهای مهمی که حتماً باید انجام دهید، این است که بسته‌های میزبانی را از صفحهٔ Add a Package بسازید، تا تمامی حساب‌های سی پنلی که می‌سازید، هر کدام داخل یک بسته باشد. بسته‌های می‌توانند میزان فضا و پهنای باند و دیگر منابع مختلفی داشته باشند که سبب می‌گردد تا کنترل مشتریان و کاربران آسان‌تر گردد. با این روش مشتری‌های پر مصرف از کم مصرف جدا شده و از نظر قیمت هم بهتر می‌توان روی مشتریان کنترل داشت.

هر چند که مدیریت مشتریان و امکاناتی که به آنها داده می‌شود، از طریق همین WHM به راحتی امکان‌پذیر است. اما شاید نیاز باشد تا از یک نرم افزار دیگر مثل WHMCS که در اصل یک اسکریپت برای مدیریت مشتریان و سرویس‌ها و صورت‌حساب‌های آنها است روی فضای میزبانی استفاده کنیم. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر راجع به WHMCS هستید، که نرم افزاری جدای از WHM می‌باشد، چطور WHMCS را حرفه ای یاد بگیرید را مطالعه کنید.

از طرف دیگر، شاید همچنان بخش‌های مختلف دیگری در WHM وجود داشته باشد که نیازمند بررسی و انجام تنظیمات آنها باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت وبنولوژی مراجعه نمایید که آموزش‌های خوبی راجع به این پنل خدمت شما ارائه شده است. البته فراموش نکنید، هر فروشندهٔ نمایندهٔ هاست، ممکن است دسترسی بخش‌های خاصی از WHM را محدود کرده یا باز گذاشته باشد.

یک آموزش جذاب دیگه!  خرید هاست با کیفیت و پرسرعت با ۱۰ درصد تخفیف ویژه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.