فعال سازی دیباگ وردپرس

حالت دیباگ همان حالت رفع ایراد است که توسعه دهندگان از این حالت برای رفع مشکلات احتمالی نرم افزارهای خود استفاده می کنند. نرم افزارهایی که با زبان PHP نوشته می شوند، ممکن است دارای عیوبی باشند که در حین توسعه و نوشتن کدهای آن، باید این عیب ها برطرف گردند. افزونه ها و قالب های وردپرس هم جزئی از برنامه های PHP اند که می توانند ایراداتی داشته باشند. علاوه بر اینکه موتور PHP هم دارای امکان رفع ایراد است، خودِ وردپرس هم دارای مکانیزمی به جهت دیباگ یا رفع ایراد است که در این نوشته به شما خواهم گفت که چطور می توانید فعال سازی دیباگ وردپرس را انجام دهید.

فعال سازی دیباگ وردپرس

فعال سازی دیباگ وردپرس

حالت دیباگ وردپرس چیست؟

زمانی که شما حالت دیباگ یا رفع ایراد را فعال می کنید، خطاها در صفحه مرورگر نمایش داده می شود. از طرف دیگر حتی می توان کاری کرد که این خطاها که می تواند شامل، خطاها، هشدارها و موارد ترجیحی باشند، در فایلی به عنوان گزارش ذخیره شوند.

حالت دیباگ وردپرس را چه زمانی باید فعال کرد؟

حالت دیباگ وردپرس نباشد همیشه فعال باشد. تنها زمانی باید این حالت را فعال کنید که به عنوان برنامه نویس، در یک محیط آزمایشی در حال کار روی افزونه، قالب و یا حتی خودِ هسته وردپرس هستید.

یک آموزش جذاب دیگه!  فعال کردن حالت اشکال زدایی وردپرس

اگر هم روی یک سایت عملیاتی حالت دیباگ را فعال کردید، باید بعد از اتمام آن، سریعاً آن را غیر فعال کنید. چرا که دیدن خطاها و هشدارهای وردپرس در صفحه مرورگر، باعث شده که هکرها به نقاط ضعف سایت پی برده و مشکلاتی را برای سایت ما ایجاد کنند.

حالت دیباگ وردپرس را چطور باید فعال کرد؟

برای فعال کردن حالت دیباگ باید فایل wp-config.php را ویرایش کرد. در مکانی که انتهای قسمت ویرایش این سند است، باید خط زیر را اضافه کنید. البته اگر از قبل این خط کد، که ثابتی با نام WP_DEBUG هست از قبل موجود نباشد.

define( 'WP_DEBUG', true );

مقدار true برای این ثابت، به وردپرس می فهماند که باید حالت دیباگ را فعال کند. دقت داشته باشید که پیرامون عبارت true یا false نباید علامت نقل قول (” یا ‘) وجود داشته باشد. برای غیر فعال کردن حالت دیباگ هم باید مقدار false را به جای true قرار دهید. که مقدار پیش فرض هم در وردپرس همین false می باشد.

تا اینجا شما با نحوه فعال سازی دیباگ وردپرس آشنا شدید. اما این تمام ماجرا نیست. در آموزش بعدی به شما طریقۀ فعال سازی ذخیره گزارش خطاهای وردپرس را هم به شما آموزش می دهم. با ما باشید.

یک آموزش جذاب دیگه!  خطای نمی توان پرونده را کپی کرد wordpress/wp-admin/site-health.php

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.