افزونه کامنت حرفه ای وردپرس wpDiscuz

کامنت یا همان دیدگاه خودمان، یکی از مظاهر یک سایت پویا است. سایتی که کاربران و بازدید کنندگان آن هم در تولید محتوا سهیم هستند. در وردپرس هم ما قابلیت درج دیدگاه روی نوشته‌های سایت را داریم، که خیلی هم جذاب است. چون خیلی از اوقات همین بخش دیدگاه‌ها از خود مقاله برای مخاطب جذاب‌تر می‌شود. می‌پرسید چرا؟ چون مخاطب سایت ممکن است جواب سوال خود را فقط بتواند در بخش دیدگاه‌ها پیدا کند. به این دلیل که احتمالاً نفر دیگری هم بود که با مشکل وی مواجه شده. به هر حال قابلیت دیدگاه‌ها در وردپرس، دارای حداقل استانداردها است و اگر خواسته باشیم روی سایت خود بخش دیدگاه‌ها را به صورت حرفه‌ای داشته باشیم، باید به سراغ افزونه‌های وردپرس برویم. من در اینجا قصد دارم یک افزونه کامنت حرفه ای وردپرس را که نامش wpDiscuz هست را خدمت شما معرفی کنم.

افزونه کامنت حرفه ای وردپرس wpDiscuz

افزونه wpDiscuz چیست؟

wpDiscuz یک افزونه کامنت حرفه‌ای برای وردپرس است. به طوری که علاوه بر اینکه به بازدید کنندگان سایت اجازه می‌دهد که دیدگاه‌های خود را روی مقالات سایت بگذارند، امکان این را هم فراهم می‌کند تا عکس بگذارند، با حساب شبکه‌های اجتماعی خود وارد شوند، به کل مقاله و یا دیدگاه‌های آن امتیاز دهند، چیدمان دیدگاه‌ها را تغییر دهند، شکل و شمایل بخش دیدگاه‌ها را بهبود دهند و برای گذاشتن دیدگاه مرتبط با بخشی از متن مقاله کار مخاطب را ساده‌تر کند.

اگر خواسته باشید بهتر از کارایی افزونه wpDiscuz مطلع شوید، پیشنهاد من این است که سری به سایت نسخهٔ نمایشی آن بزنید و کامل آن را زیر و رو کنید. برای این منظور اینجا کلیک کنید.

بیشتر قابلیت افزونه به صورت Ajax کار می‌کند و نیازی به بارگذاری کل صفحه برای نمایش مثلا دیدگاه تازه نیست. تمامی این موارد از قسمت تنظیمات افزونه قابل تعیین است.

نصب و راه اندازی wpDiscuz

این کار بسیار ساده است. مثل هر افزونهٔ دیگری که روی وردپرس خود نصب می‌کنید، برای این افزونه هم باید دقیقاً همین کار را تکرار کنید. پس به صفحهٔ افزونه‌ها > افزودن رفته و عنوان افزونه را جستجو کرده و تنها با یک کلیک دیگر آن را فعال نمایید.

یک آموزش جذاب دیگه!  آموزش افزونه wpDiscuz

پس از آن به شما پیشنهادی داده می‌شود که مراحل گام به گام را طی کنید. این مراحل شامل ۳ مرحله است:

  • طرح و استایل دیدگاه‌ها
  • حباب دیدگاه‌ها
  • اخبار بیشتر

هر هر مرحلهٔ تنظیمات بخش‌های خاصی را باید تکمیل کنید که البته اگر خواسته باشید، می‌توانید آنها را بعداً از صفحهٔ تنظیمات افزونه هم انجام دهید و هیچ الزامی به انجام این کار در حال حاضر نیست. به طور کلی تنظیماتی که در هر مرحلهٔ از گام به گام وجود دارند بدین قرارند.

در مرحلهٔ طرح و استایل دیدگاه‌ها همانطور که از اسمش هویداست، شما می‌توانید از بین ۳ تا حالت نمایش دیدگاه‌های نوشته‌های سایت، یکی را انتخاب کنید.

حباب دیدگاه‌ها یا Comment Bubble وضعیت آخرین دیدگاه‌های صفحه را به مخاطبان صفحه اعلان می‌کند. مثلاً اگر شخصی به تازگی دیدگاهی گذاشته، این هشدار به صورت یک عدد در کنار این نماد حباب مانند نمایش در خواهد آمد. اینکه اصلا این حباب نمایش داده شود یا خیر و یا در کجا نشان داده شود، تنظیماتی است که در این مرحله قابل انجام است.

در مرحلهٔ آخر که مرحلهٔ سوم است، تنظیماتی وجود دارد که کاربران سایت را بیشتر با محتوای مقالات سایت درگیر خواهد کرد. مثلا فعال سازی دادن رای به مقاله و یا حتی تک تک دیدگاه‌هایی که تا الان کاربران گذاشته‌اند. یا اگر خواسته باشید نظر خوانندگاه را راجع به بخشی از متن مقاله جویا شوید و از آنها دیدگاه بگیرید، در زمانی که در حال نوشتن مقاله هستید، بخشی از متن را انتخاب می‌کنید و از جعبه ابزارهای ویرایش متن روی ابزار مخصوص این کار کلیک می‌کنید تا کد کوتاه مورد نظر روی متن ایجاد شود. سپس برای مخاطبان، روی همان قسمت از متن یک علامت نقل قول ظاهر می‌شود که روی آن کلیک می‌کنند و می‌توانند در رابطه با آن نظر خود را بگذارند.

یک آموزش جذاب دیگه!  سفارشی سازی فرم کامنت وردپرس

در آخر روی اتمام نصب کلیک می‌کنیم. بعد از آن احتمالاً وارد صفحات تنظیمات WpDiscuz خواهید شد که تنظیمات به صورت گروه‌های مختلفی قابل نمایش است.

حالا به یکی از صفحات سایت خود مراجعه کنید که دیدگاه‌ها در آنجا فعال است. شکل و شمایل کار را بررسی کنید.

بخش دیدگاه های حرفه ای افزونه wpDiscuz

البته که الان روی سایت ما، فقط یک دیدگاه بیشتر وجود ندارد. اما این تعداد دیدگاه می‌تواند حتی به هزاران مورد هم برسد که افزونه wpDiscuz خیلی خوب آنها را مدیریت می‌کند.

در رابطه با دیگر صفحات مرتبط با افزونه در پیشخوان وردپرس هم باید بگویم که ما یک صفحهٔ پیشخوان داریم که اطلاعات کلی مربوط به دیدگاه‌های سایت در اینجا نقش بسته است. صفحهٔ بعدی تنظیمات است که گزینه‌های تنظیماتی بسیاری را برای سفارشی سازی بخش دیدگاه‌های سایت در خود جای داده است.

صفحات افزونه wpDiscuz در پیشخوان

صفحهٔ بعدی اصطلاحات است که خیلی راحت می‌توانید برای متن هر قسمت از افزونه یک عبارت یا کلمهٔ معادل بنویسید. صفحهٔ بعدی ابزار است که ابزارهایی مثل درون ریزی و برون بری از تنظیمات افزونه را در خود گنجانده.

صفحهٔ افزونه‌ها، افزونه‌های جانبی wpDiscuz را به شما نشان می‌دهد. این افزونه‌ها عمدتا پولی هستند. ولی قابلیت‌های بیشتری از دیدگاه‌ها را به سایت شما اضافه می‌کنند. در آخر هم صفحهٔ فرم‌ها را داریم که شما این اختیار را دارید که از این قسمت خیلی راحت فرم ارسال دیدگاه را برای سایت خود سفارشی سازی کنید.

جمع بندی

با وجود این توضیحاتی که خدمت شما دادم، الان خیلی راحت می‌توانید تصمیم بگیرید که افزونه wpDiscuz می‌تواند نیاز شما را به جهت ساخت دیدگاه حرفه‌ای وردپرس برطرف کند یا خیر. البته جایگزین‌های دیگری هم در بین افزونه‌های وردپرس هستند که باید حتماً وقت بگذارید و آنها را هم بررسی کنید. ممکن است برخی از آنها نیاز به منابع خارجی مثل سرویس‌های خارجی داشته باشند که برای ما ایرانی‌ها مسدود باشد که چندان مناسب نیستند. به این دلیل wpDiscuz خیلی خوب می‌تواند توسط ما ایرانی‌ها به کار گرفته شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.