زبان برنامه نویسی وردپرس

زبان برنامه نویسی وردپرس PHP است. در اصل زبان اسکریپت نویسی وردپرس PHP است. به این دلیل که PHP یک زبان اسکریپت نویسی است که نیاز به کامپایل کردن ندارد. پس وردپرس با PHP نوشته شده و برای کار کردن با آن درست است که نیازی به دانستن این زبان نیست. اما برای توسعه و بهبود امکانات آن باید PHP را یاد داشت.

زبان برنامه نویسی وردپرس
زبان برنامه نویسی وردپرس

زبان‌های برنامه نویسی در دنیای رایانه این امکان را مهیا کرده‌اند که بتوانیم دستورات خودمان را به رایانه بدهیم تا به صورت منظم انجام دهند. رایانه‌ای که به جهت ارائه خدمات به بازدید کنندگان یک سایت می‌توان از آن استفاده کرد هاست یا میزبان نام دارد. روی این رایانه هم می‌توان برنامه‌های‌مان را اجرا کنیم.

یکی از انواع مختلف برنامه‌هایی که قادریم روی هاست اجرا کنیم، PHP است و وردپرس هم که با این زبان نوشته شده، باید روی هاستی نصب گردد که دارای PHP است.

علاوه بر زبان PHP وردپرس از پایگاه داده MySQL هم استفاده می‌کند. از این پایگاه داده برای ذخیرهٔ اطلاعات استفاده می‌شود. تمامی اطلاعات متنی روی سایت درون پایگاه داده ذخیره می‌گردند. MySQL هم به صورت هماهنگ با PHP کار می‌کند و کاملاً با هم سازگار هستند.

پس با این توضیحات، اگر خواسته باشیم یک وردپرس کار حرفه‌ای شویم، باید زبان برنامه نویسی وردپرس را بیاموزیم که بعد از آن به سراغ توابع و کلاس‌ها و قلاب های وردپرس رفته و با آنها هم بتوانیم کار کنیم. تمامی این چیزهایی که گفته شد در بخش‌های مستندات وردپرس آمده است و ابتدا باید PHP را آموخت و سپس به سراغ این مستندات رفت.

یک آموزش جذاب دیگه!  مرجع توابع وردپرس کجاست؟

امیدوارم که با استفاده از آموزش‌های برنامه نویسی وردپرس که در این سایت WPTutorial.ir منتشر می‌گردد، شما هم بتوانید به یک برنامه نویس حرفه‌ای وردپرس تبدیل شوید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.