پیدا کردن افزونه مشکل ساز در وردپرس

خیلی از کاربران وردپرس که آشنایی زیادی با این سیستم مدیریت محتوا ندارند، بعد از کار کردن با چند افزونه و ایجاد تغییرات در سایت، با مشکلاتی مواجه می شوند که ممکن است حتی آنها را از ادامۀ کار دلسرد کند. باید دانست که برای استفاده از یک قالب و یا افزونه باید تا حد زیادی به آن مسلط بود تا ایجاد ایراد در سایت به صفر برسد. اما برخی دوستان بدون اینکه اول آموزش های مرتبط با آن افزونه را مطالعه کنند، فوری دست به کار شده و آن را نصب می کنند. در خیلی از مواقع هم برخی افزونه ها با قالب ها و دیگر افزونه ها ممکن است سازگار نباشد که در نهایت با صفحۀ سفید وردپرس مواجه شده و سایت را به کل با مشکل مواجه می کنند. حالا به نظر شما ما برای پیدا کردن افزونه مشکل ساز در وردپرس باید از چه روشی استفاده کنیم؟

پیدا کردن افزونه مشکل ساز در وردپرس

پیدا کردن افزونه مشکل ساز در وردپرس

بهترین کاری که ما برای پیدا کردن افزونه مشکل ساز قادریم انجام دهیم این است که یکی یکی افزونه های فعال شده روی سایت را غیرفعال کنیم. اگر سایت مشکل رفع شد، مشکل از همان افزونه بوده است. تنها غیرفعال کردن یک افزونه کافی است و نیازی به حذف آن از روی سایت نیست. برای غیر فعال کردن یک افزونه هم از پیشخوان وردپرس به صفحۀ افزونه ها رفته تا فهرست تمامی افزونه های سایت را مشاهده کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  افزونه بررسی لینک های شکسته WP Broken Link Status Checker

یک کار دیگر هم می توانید برای یافتن افزونۀ مشکل ساز انجام دهید و آن این است که؛ اول تمامیِ افزونه ها را غیر فعال کنید. اگر مشکل سایت برطرف شد، پس حتماً دلیل ایجاد چنین مشکلی یکی از افزونه های سایت شماست. حالا یکی یکی آنها را فعال کنید تا به افزونه ای برسید که سایت شما را دچار مشکل کرده است. حالا می دانید که کدام افزونه است که سایت شما را با خطا مواجه کرده است.

به این نکته دقت داشته باشید که اگر افزونه یا قالبی را از منابع غیر رسمی مثل سایت های دانلود رایگان قالب و افزونه دانلود کرده باشید، ایجاد چنین مشکلاتی غیر قابل پیش بینی است. حتی امکان هک شدن سایت تان هم وجود دارد. که در برخی از مواقع هاستِ سایت شما اگر آنتی شِلِر داشته باشد، تا حدی جلوی ورود چنین اسناد مخربی را خواهد گرفت. اما اگر افزونه ها و قالب های خود را از منبع خود مخزن وردپرس به نشانی wordpress.org دانلود کرده باشید، اصولاً تمامی آنها از زیر نظر متخصصان وردپرس رد شده و نباشد مشکلی داشته باشند. ولی باز هم امکان وجود تداخل بین افزونه ها و قالب ها ممکن است وجود داشته باشد. مخصوصاً اگر این قالب یا افزونه را خودتان نوشته باشید یا دستکاری کرده باشید.

یک آموزش جذاب دیگه!  حل مشکل پرداخت ناموفق در گوگل کروم روی وردپرس

البته همین مراحل را اگر مشکل از قالب سایت شما باشد، میتوانید انجام دهید تا قالب مشکل ساز را پیدا کنید. دقت کنید پس از پیدا کردن مشکل، ایراد می تواند از تنظیمات اشتباه آن افزونه یا قالب باشد که در ۹۰ درصد مواقع همین طور است. شما با مطالعۀ آموزش های آنها قادرید دانش خود را راجع به نحوۀ استفاده از وردپرس و متعلقات آن بالا ببرید. اما در پاره ای از موارد هم شاید نیاز باشد کدنویسی و برنامه نویسی یاد داشته باشید تا تغییراتی را اعمال کنید. البته اطلاع به توسعۀ دهندۀ آن هم می تواند کار شما را راه بیاندازد. مخصوصاً برای تهیه آن افزونه یا قالب پول پرداخت کرده باشید.

بحث عیب یابی و رفع آن ایراد و یکی از مباحث مفید وردپرس است که با افزایش دانش و تجربه می توانید به این سطح از دانش برسید. تا در مواقعی که مشکلی برای سایت تان یا دیگر سایت ها پیش آمد، توانایی خود را در رفع آن مشکل ثابت کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.