پاد پخش چیست ؟

پاد پخش که به آن پادکست هم گفته می شود، نوعی از انتشار محتوا روی شبکه است که معمولاً به فایل های صوتی گفته می شود. بعضی ها به آن رادیوی اینترنتی هم می گویند. حتماً در برخی از سایت ها دیده اید که به شما پیشنهاد شنیدن یک فایل صوتی را به صورت آنلاین، بدون اینکه آن را دانلود کنید می دهند. در آن سند صوتی ممکن است، صدای گوینده، موسیقی یا هر چیز دیگری وجود داشته باشد. از پاد پخش ها معمولاً برای گرفتن و انتشار مصاحبه به صورت دو یا چند نفره، تبدیل یک مقاله به یک سند صوتی که با این کار کار خواننده سایت آسان تر می شود، یا برای انتشار هر نوع محتوایی به صورت صوتی استفاده می شود.

پاد پخش چیست

پاد پخش چیست ؟

پادپخش چیز عجیبی نیست! تنها شاید نامش را برای اولین بار شنیده اید که به این اندازه مشتاق شدید تا درباره آن بدانید. پادپخش که از کلمه پادکست در انگلیسی (Podcast) گرفته شده است، همان سند صوتی است که روی صفحات وب می توان اقدام به انتشار آنها کرد. همانطور که می دانید ما انواع محتوا داریم. مثلاً متن، عکس و فیلم از انواع مهم محتوا هستند. یکی از آنها هم صوت است که در قابل پادپخش می تواند انتشار یابد.

یک آموزش جذاب دیگه!  تلفظ پادکست چگونه است؟

چه مدیر یک سایت باشید یا وبلاگ، چه هاست از خودتان داشته باشید یا خیر، سرویس های مختلفی هستند که اقدام به ارائه امکانات لازم برای ضبط و انتشار پادپخش را به شما می دهند. البته بنده که تا به الان یک سرویس خوب ایرانی که در رابطه با پادپخش فعال باشد مشاهده نکردم. اما سایت ها و سرویس های خارجی زیادی هستند که می توانید از آنها استفاده کنید.

اگر از سیستم های مدیریت محتوایی مثل وردپرس یا جوملا استفاده می کنید که کارتان بسیار راحت است. آنها معمولاً از قبل فکر اینجای کار را کرده اند. در وردپرس که شما تنها کافی است نشانی فایل صوتی را در نوشته خود قرار دهید. بقیه کارها را خود وردپرس به عهده می گیرد. در مواردی که نیاز به ابزارهای پیشرفته تر دارید، افزونه های وردپرس هستند که نیاز من و شما را جواب می دهند و سایت را تبدیل به یک سکو برای انتشار حرفه ای پادپخش می کنند.

از طرف دیگر یکی دیگر از امتیازهایی که پادپخش ها دارند، پشتیبانی دستگاه ها و گجت های مختلفی است که می توانند آخرین پادپخش را با استفاده از Feed از یک نشانی بگیرند و به صاحبش نشان دهند. مثلاً محصولات شرکت اپل به صورت خاص از پادپخش ها پشتیبانی می کنند و یکی از قابلیت هایی که سکوی انتشار پادپخش باید داشته باشد، این است که بتواند به این دستگاه ها هم خدمات خاص دهد.

یک آموزش جذاب دیگه!  پادکست چیست و چگونه پادکست بسازیم؟

به هر حال چه به عنوان استفاده کننده پادپخش و چه به عنوان تولید کننده پادپخش، با دانشی که با مطالعه این مقاله به دست آوردید، می‌توانید شروع به کار کنید.

۱۳۹۷/۰۷/۱۸

کار با وردپرس
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.