بالا بردن سرعت سایت وردپرس

یکی از موضوعات با اهمیت در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، سرعت لود سایت است. بهبود سرعت بارگذاری صفحات سایت باعث می‌شود تا کاربران در سریع‌ترین زمان ممکن بتوانند به محتوای سایت مورد نظرشان دسترسی پیدا کنند. بهبود سرعت سایت وردپرس برای موتورهای جستجو نظیر گوگل نیز مهم است و باعث افزایش رتبه سایت می‌شود.

برای بالا بردن سرعت سایت چه کنیم

شیوه‌‌های زیادی جهت بالا بردن سرعت وب سایت وردپرس وجود دارد که در ادامه به مهم‌ترین آنها اشاره خواهیم داشت. اگر دارای وب سایت وردپرس هستید و می‌خواهید سرعت لود صفحات سایت خود را بهبود ببخشید بهتر است تا پایان همراه ما باشید.

شیوه‌های مؤثر جهت بهبود سرعت سایت

نکات گفته شده در این بخش شاید در نگاه اول ساده به نظر برسد اما باعث می‌شود تا سرعت لود صفحات سایت شما به شکل قابل توجهی بهبود پیدا نماید.

بهینه سازی تصاویر

یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی سرعت صفحات سایت وردپرسی، تصاویر هستند. تصاویر می‌توانند حجم زیادی از سایت شما را اشغال نمایند از این رو بهتر است در زمان قرار دادن تصویر به دنبال تصاویر بهینه باشید. اگر تصاویر انتخابی‌تان دارای فرمت PNG است بهتر است آن را به فرمت JPG تبدیل کنید. فشرده سازی تصاویر انتخابی باعث به کمک ابزارهای ویرایشی باعث می‌شود تا سرعت سایت‌تان افزایش پیدا نماید.

یک آموزش جذاب دیگه!  آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس با GTmetrix

استفاده از قالب مناسب

زمانی که قالب انتخابی وب‌سایت‌تان از کد نویسی مناسبی برخوردار نباشد، کاربر در زمان ورود به سایت شما دچار تاخیر زمانی خواهد شد که این موضوع می‌تواند باعث اثر مخرب بر روی وب سایت شما شود. موتورهای جستجو نظیر گوگل به زمان لود سایت اهمیت می‌دهند از این رو بهتر است از قالب‌هایی استفاده کنید که سبک و ساده هستند.

فشرده سازی فایل‌های کد

یکی دیگر از راه‌های افزایش سرعت وب سایت وردپرس، فشرده سازی کدهای html، java و css است. فشرده سازی Gzip که حاوی کدهای فوق است باعث می‌شود تا حجم فایل‌های سایت شما تا حدود ۷۰% کاهش پیدا نماید که این امر باعث افزایش سرعت بارگذاری وب سایت‌تان خواهد شد.

بهره‌گیری از هاست آپلود

اگر دارای یک وب سایت با محتوای مدیا هستید بهتر است فایل‌های محتوای خود را مستقیم درون هاست اصلی آپلود نکنید. برای افزایش سرعت سایت و کاهش هزینه‌های احتمالی بهتر است به دنبال یک هاست آپلود باشید و از وب سایت‌های کمکی استفاده کنید.

کاهش تعداد ریدایرکت‌های سایت

زمانی که یک آدرس از سایت شما دچار مشکل می‌شوید بهترین کار این است که آن را به صورت اتوماتیک به صفحه اصلی وب سایت خود متصل کنید. این کار باعث کاهش تعداد ریدایرکت‌های سایت شما خواهد شد که بالطبع باعث افزایش سرعت وب‌سایت‌تان می‌شود.

یک آموزش جذاب دیگه!  چطور wp-cron.php را برای افزایش سرعت سایت غیرفعال کنیم؟

شما به عنوان مدیر سایت وردپرس می‌توانید با استفاده از شیوه‌های بیان شده در بالا، به شکل ساده سرعت وب سایت خود را افزایش دهید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.