چطور به عنوان توسعه دهنده وردپرس، خطاها و هشدارها را ببینیم؟

به عنوان توسعه دهنده، یعنی کسی که برنامه نویسی می کنید، در دنیای وردپرس ما می توانیم افزونه و قالب کدنویسی کنیم. در مواقعی که در حین کدنویسی با خطایی مواجه می شویم، معمولاً صفحه سفید، یا به همراه مطالبی به ما برگردانده می شود و برنامه به خوبی اجرا نمی شود. در این حالت کاملاً متوجه می شویم که خطایی رخ داده و باید آن را برطرف کنیم. اما مواقعی هم وجود دارد که هشدارها یا اطلاعیه هایی در کدهای ما وجود دارد که برای ما مشهود نیست. چون نمایش آنها در ۹۹ درصد مواقع غیرفعال است. در این صورت درست است که افزونه یا قالب ما به خوبی کار می کند، اما در بهترین حالتش فایل log خطاها پر شده و فضای هاست را پر می کند. چون درون کدهای برنامۀ ما، هشدارهایی وجود دارد که سبب خراب شدن برنامه ما نمی شود. اما بالاخره باید برطرف شوند.

چطور به عنوان توسعه دهنده وردپرس، خطاها و هشدارها را ببینیم

چطور به عنوان توسعه دهنده وردپرس، خطاها و هشدارها را ببینیم؟

در زبان برنامه نویسی PHP ما قادریم نمایش خطاها را فعال کنیم که آنها را در مرورگر، در حین اجرای صفحه ببینیم. با این کار به سادگی می توان فهمید که الان مشکل از کجاست. سطوح مختلفی از این اطلاعیه ها وجود دارد که از نظر اهمیت در درجه های مختلفی واقع می شوند:

  • Error یا خطا : که حیاتی است و باید حتماً برطرف شوند.
  • Warning یا هشدار : که اهمیت آن از خطا کمتر است و برنامه را خراب نمی کنند. اما بهتر است که برطرف گردند.
  • Notice یا اعلان : که اهمیت آن از هشدار کمتر است و اگر هم برطرف نشوند مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
یک آموزش جذاب دیگه!  خطای نمی توان پرونده را کپی کرد wordpress/wp-admin/site-health.php

حالا ما در دو سطح می توانیم نمایش این خطاها، هشدارها و اعلان ها را فعال یا غیر فعال کنیم.

  • سطح زبان برنامه نویسی PHP
  • سطح وردپرس

در سطح زبان PHP باید سند php.ini ویرایش شود. البته در کنترل پنل های مدرن و جدید می توان با رفتن به ابزار مدیریت گزینه های کنترلی این سند، که مثلاً در سی پنل با عنوان MultiPHP INI Editor شناخته می شود، این کار را انجام داد.

اما در سطح وردپرس، باید سند پیکربندی آن را طوری تنظیم نمود که نمایش خطاها را فعال کند. در این رابطه مقاله فعال سازی دیباگ وردپرس برای شما عزیزان نوشته شده که لازم است آن را مطالعه بفرمایید.

حالا به عنوان توسعه دهنده وردپرس، خطاها و هشدارها و حتی اعلان ها را می توانیم دیده و آنها را برطرف کنیم. البته مزیت فعال کردن حالت دیباگ یا همان نمایش خطاها در سطح وردپرس این است که حتی توابع و نشانوندهایی که قبیح شناخته شدند و در نسخه های بعدی امکان حذف شدنشان هست را هم متذکر می شود و شما می توانید آنها را حذف نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.