راهنمای نصب Laravel روی هاست

به عنوان یک توسعه دهنده حتماً می‌دانید که لاراول جزء بهترین فریم‌ورک‌ها یا چارچوب‌های کاری زبان برنامه نویسی PHP است و طرفداران خاص خود را دارد. زمانی که قصد اجرای پروژهٔ خود با استفاده از لاراول را داشته باشید، در اولین گام باید محیط توسعهٔ کاری خود را آماده سازی کنید. یعنی لاراول را روی یک رایانه نصب کنید. هر چند که می‌توان لاراول را حتی روی رایانهٔ شخصی ویندوز یا لینوکس هم نصب کرد. اما برای شبیه کردن محیط به محیط عملیاتی بهتر است روی یک سرور وب این کار صورت گیرد. به همین دلیل ارزان‌ترین راه‌کار تهیهٔ یک هاست اشتراکی یا حتی اختصاصی است که بتوان روی آن لاراول را نصب نمود. با راهنمای نصب Laravel روی هاست همراه ما باشید.

نیاز به Composer برای نصب Laravel

لاراول حاوی بسته‌های نرم افزارهای زیادی است که با توجه به نوع پروژهٔ ما ممکن است کار به مراتب سخت‌تر هم شود. به همین دلیل باید از Composer برای جمع‌آوری و نصب این بسته‌های نرم افزاری استفاده نمود. Composer در اصل یک نرم افزار برای نصب لاراول است که خیلی ساده با چند خط دستور لینوکس این کار را می‌تواند برای ما انجام دهد.

اما کار کردن با Composer حتماً نیاز به دسترسی خط فرمان دارد. یعنی هاستی که شما خریداری می‌کنید باید دسترسی SSH هم دا شته باشید. عمدتاً بیشتر هاست‌های اشتراکی چنین دسترسی‌ای را ندارند! ولی شاید با ارسال درخواست خود به پشتیبانی هاست، این امکان را برای هاست شما فعال کنند.

یک آموزش جذاب دیگه!  آموزش افزونه Query Monitor وردپرس

اما اگر باز هم نتوانستید دسترسی SSH هاست خود را داشته باشید، مشکلی نیست. باید ابتدا لاراول را روی یک رایانهٔ دیگر، مثلاً رایانهٔ شخصی نصب کنید و سپس آن را روی هاست اشتراکی منتقل کنید که در ادامه راجع به این موضوع هم بحث خواهم کرد.

نصب Laravel با استفاده از دسترسی SSH

این کار با SSH بسیار ساده است. کافی است وارد خط فرمان هاست خود شده و چند خط دستور را اجرا کنید تا آخرین نسخهٔ لاراول روی هاست شما نصب شود و از آن به بعد بتوانید پروژهٔ خود را توسعه دهید. اما قبل از نصب حتماً دقت کنید که پیش‌نیازهای نرم افزاری روی هاست شما وجود داشته باشد که برای این منظور هم دستوری وجود دارد که با اجرای ان در محیط خط فرمان نتیجه را خدمت شما اعلام می‌کند.

برای مشاهدهٔ آموزش کامل این بحث به نصب لاراول روی هاست اشتراکی با استفاده از SSH مراجعه کنید و مراحل را گام به گام دنبال نمایید.

نصب Laravel بدون دسترسی SSH

اما در حالتی که شما دسترسی به خط فرمان هاست خود را ندارید، می‌بایستی ابتدا لاراول را با Composer روی رایانهٔ شخصی خود نصب نمایید سپس آن را به طور کامل به هاست خود منتقل کنید و سپس یک تغییر کوچک روی هاست خود اعمال نمایید تا کار به اتمام برسد. ممکن است بسته‌های آماده شده از لاراول برای آپلود مستقیم روی هاست هم وجود داشته باشد که در این صورت حتی نیازی به استفاده از Composer هم نیست. اما مزیت استفاده از Composer این است که مطمئن هستید شما از آخرین بسته‌های نرم افزاری مورد نیاز لاراول استفاده می‌نمایید.

یک آموزش جذاب دیگه!  توسعه دهنده وردپرس کیست ؟

برای دنبال کردن مراحل آموزشی انجام این کار به نصب لاراول روی هاست اشتراکی بدون دسترسی SSH مراجعه نمایید. هر آنچه که شما نیاز دارید در این آموزش آورده شده. فقط توضیحات آن را خوب بخوانید و بعد از اینکه متوجه شدید مراحل به چه ترتیبی انجام می‌شوند، دست به کار شوید.

جمع بندی

زمانی که دانش لازم راجع به هر موضوعی را داشته باشیم، انجام آن کار سخت نخواهد بود. در این مجموعه مقالات آموزشی که ما در سایت و سایت‌های دیگر برای شما دوستان گردآوری می‌کنیم، سعی شده درک لازم را به شما منتقل کنیم که بعد از آن انجام آن برای شما ساده و راحت باشد. همیشه همه چیز را مفهومی بیاموزید و فرا بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.