درآمد سایت دیوار چگونه است ؟

شاید برای شما هم سوال باشد که با وجود ارائه خدمات رایگان سایت دیوار، درآدم سایت دیوار چگونه است و از کجا منابع مالی اش تامین می شود؟ در این مقاله می خواهیم این موضوع را بررسی کنیم و با شیوه جدیدی از کسب درآمد که مبتنی بر اطلاعات است آشنا شویم.

مطمئناً سایتی مثل دیوار حتماً باید منبع درآمدی داشته باشد تا بتواند حقوق کارمندان و هزینه های منابع اولیه اش را بپردازد. اما قبل از اینکه به سراغ منبع درآمد سایت دیوار برویم، بد نیست بدانید که قبل از دیوار سایت های ثبت آگهی زیادی بودند که فعالیت داشتند. از مهم ترین آنها که هنوز هم هست، سایت ایستگاه بود که خیلی ها تبلیغ اینترنتی کالا و خدمات شان را با این سایت انجام می دادند. این سایت هم درآمد زیادی داشت و هنوز هم دارد. سایت ایستگاه و سایت های مشابه از طریق فروش جایگاه های ویژه تبلیغاتی، یا ارسال آگهی ستاره دار، اقدام به کسب درآمد می کردند. دیوار که از روی این گونه سایت ها ایده برداری کرد و به روشی نوین اقدام به پیاده سازی سایت آگهی رایگان است، توانست گوی سبقت را برباید.

درآمد سایت دیوار چگونه است

درآمد سایت دیوار چگونه است ؟

آگهی های ویژه

اما سایت دیوار آگهی ویژه یا ستاره دار به این معنا ندارد. پس درآمد اصلی این سامانه از کجاست؟ اول از همه باید بدانید که دیوار هم تا حدودی دارای آگهی ستاره دار یا ویژه است. آگهی های فوری، نردبان یا آگهی هایی که در دسته استخدام منتشر می شوند، به صورت پولی هستند. پس یکی از روش های کسب درآمد سایت دیوار همین مورد است. مثلاً اگر شما قصد درج آگهی استخدام در دیوار را داشته باشید، باید مبلغی را به جهت نمایش آگهی در سایت پرداخت کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  کسب درآمد از نویسندگی در سایت

فروش اطلاعات

روش دیگر درآمدزایی سایت هایی مثل دیوار، جمع آوری و پردازشِ کلی اطلاعات است که با این اطلاعات هم می توانند در زمینه های دیگر کسب و کاری را راه اندازی و یا ارتقا دهند. یا این اطلاعات را به صورت مستقیم به صاحبان کسب و کارها و مدیران بازاریابی بفروشند. البته به دلیل محرمانه بودن این روش کسب درآمد، ما قطع به یقین نمی تواند راجع به روش دقیق آن اظهار نظر کنیم.

زمانی که شخصی آگهی ای را ثبت می کند، اطلاعات مرتبط با آن درون پایگاه های دادۀ سایت دیوار ذخیره می شود. علاقه مندی و به نوعی آخرین فعالیتی هم که وی انجام می‌دهد حدس زده می شود و طبق همین اطلاعات میتوان حداقل اقدام به ارسال آگهی های تبلیغاتی برای وی کرد. البته این تنها یک روش احتمالی از روش فروش اطلاعات است. بسته به ایده هایی که به ذهن خطور می کند، میتوان از روش های دیگر هم استفاده نمود.

اما این را هم بدانید که در حوزه کسب و کارهای اینترنتی، اگر بتوان به میزان خاصی از بازدید برای یک سایت رسید، معمولاً روش های کسب درآمد آن هم خود به خود به دنبالش خواهند آمد. مثلاً اگر شما در یک موضوع خاص، افراد با علاقه مندی های یکسان را در یک سایت جمع کنید، حتماً پس از آن خواهید توانست اقداماتی را جهت درآمدزا کردن آن سایت انجام دهید، که کاملاً بستگی به مطالعه و خلاقیت شما دارد.

یک آموزش جذاب دیگه!  درآمدزایی از طریق وردپرس
۱۳۹۷/۰۹/۲۱

فروشگاه اینترنتی
بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.