بهترین فایروال وردپرس

معمولاً همیشه باید به دنبال بهترین ها بود! این بهترین ها هستند که کار ما را ساده می‌کنند و در زمان و هزینه‌های ما صرفه جویی می‌نمایند. همانطور که می‌دانیم برای هر کاری در وردپرس افزونه‌های مشابه زیادی در اختیار داریم. مثلاً در زمینهٔ دیوار آتش یا بالا بردن امنیت سایت، گروه این قبیل افزونه‌ها بسیار گسترده است. پس ممکن است شما هم به دنبال بهترین فایروال وردپرس باشید. البته همین جا یک نکتهٔ مهم را به شما یادآوری کنم؛ بهترین‌ها همیشه برای همهٔ افراد بهترین نیستند! یعنی ممکن است یک افزونه‌ای که بسیار محبوب است و روی سایت‌های بسیاری نصب و فعال شده، روی سایت شما گزینهٔ مناسبی نباشد. پس حتماً نیازهای کارتان را به همراه شرایط سایت را در نظر بگیرید. سپس به دنبال بهترین افزونه در یک گروه خاص بگردید.

بهترین فایروال وردپرس

با توجه به همین توضیحات، حالا یک فهرست ۴ تایی از بهترین افزونه های فایروال وردپرس را خدمت شما معرفی می‌کنیم که با در نظر گرفتن شرایط خود می‌توانید یکی را انتخاب کنید و روی وردپرس خود استفاده نمایید.

Securi Security

Sucuri WordPress CDN در اصل یک سرویس پولی است و خیلی از حملات روی سایت شما را دفع خواهد کرد. به همین دلیل پیشنهاد اول خیلی از حرفه‌ای ها یک چنین سرویسی است که در ازای دریافت هزینه از سایت شما محافظت می‌کند. اما اگر خواسته باشید با حداقل امکانات این افزونه و بدون پرداخت هیچ گونه هزینه‌ای، از آن استفاده کنید، نسخهٔ رایگان آن با نام Sucuri Security – Auditing, Malware Scanner and Security Hardening همین الان برای شما قابل استفاده روی سایت وردپرس تان است.

فایروال Securi Security

تنها با تنظیم یک رکورد از نوع A درون DNS دامنه سایت خود، تمام ترافیک را به سمت سرورهای Sucuri ارسال می‌کنید و آن سرویس اگر امنیت هر دسترسی را بدون مشکل تشخیص داد، آن را به سمت سایت شما هدایت خواهد کرد. این افزونه با کاهش بار روی هاست، سرعت سایت شما را هم افزایش خواهد داد. نباید فراموش کرد که همواره فشارهای ناخواستهٔ زیادی از طرف هکرها به سایت وارد می‌شود که حتماً باید آنها را توسط یک نرم افزار فایروال خوب دفع نمود.

یک آموزش جذاب دیگه!  افزایش امنیت سایت وردپرس با افزونه Wordfence Security

Cloudflare

سامانهٔ Cloudflare را همه با سرویس CDN رایگانش که روی آن یک DDos Protection رایگان معمولی هست می‌شناسند. هر چند که WAF روی یک چنین پلنی فعال نیست. برای فعال کردن آن باید هزینه‌ای را پرداخت کنید. CloudFlare یک فایروال سطح DNS است، به این معنی که کل ترافیک سایت شما از شبکهٔ کلود فلیر عبور می‌کند. همین خود باعث افزایش سرعت سایت شما و جلوگیری از از دسترس خارج شدن سایت در زمان‌هایی است که بازدید سایت شما افزایش یافته است.

فایروال Cloudflare

افزونهٔ رایگان CloudFlare هم یکی دیگر از راهکارهای امنیتی برای نصب فایروال روی سایت وردپرس است. دقت داشته باشید که این افزونه فایروال سطح Application یا WAF ارائه نمی‌کند. یا روی سایت شما برای یافتن فایل‌های مخترب پویشی انجام نخواهد داد. روی این پیشنهاد هم حتماً فکر کنید.

Wordfence Security

از معروف‌ترین افزونه‌های فایروال و کلاً امنیتی برای وردپرس محسوب می‌شود. این را می‌توان از میزان نصب بیش از ۳ میلیونی آن روی وردپرس‌های سراسر دنیا فهمید! مدام هم به روز رسانی می‌شود و امکانات آن رو به فزونی است. بیشتر قابلیت‌های آن هم رایگان است. البته بخشی از امکاناتش را به صورت پولی عرضه می‌کند؛ یعنی روی نسخهٔ رایگان آن فعال نیست.

فایروال Wordfence Security

روی سایت شما برای یافتن بدافزار، کدهای تزریق SQL و تغییرات فایل‌ها بررسی انجام می‌دهد. روی خود سرور شما ه اجرا می‌شود. به این معنا که قبل از اجرا شدن اسناد اصلی وردپرس، اول دسترسی‌های روی سایت شما را بررسی می‌کند و اگر معتبر بودند، آنگاه اجازهٔ اجرا شدن دیگر اسناد وردپرس را خواهد داد. با این روش جلوی بار اضافه روی سرور به جهت پاسخ به درخواست‌های غیر معتبر گرفته خواهد شد. ما در سایت هم آموزش‌های تصویری و هم آموزش‌های ویدیویی افزونه Wordfence Security را منتشر کردیم.

یک آموزش جذاب دیگه!  WAF چیست ؟

BulletProof Security

این افزونه هم شامل امکاناتی مثل دیوار آتش سطح برنامه کاربردی، امنیت ورود، نسخهٔ پشتیبان از پایگاه داده، حالت نگهداری و چند تا تنظیم جزئی دیگر برای حفاظت از وردپرس دارد. ظاهرا مثل اینکه ظاهر کاربری خوبی ندارد! به همین دلیل تازه کارها ممکن است با آن احساس راحتی نکنند. دارای قابلیت اسکن (پویش) کردن اسناد روی هاست نیست. اما نسخهٔ غیر رایگان آن شامل امکانات بیشتری است که قادرید از آن هم استفاده کنید.

فایروال BulletProof Security

در انتهای این مقاله باید خدمت شما عرض کنم که بهترین افزونه فایروال وردپرس می‌تواند بسته به نیاز شما از بین این موارد و حتی افزونه‌های دیگر مورد انتخاب باشد. در بین موارد بالا اگر با هزینه کردن مشکلی ندارید، Securi Security می‌تواند بهترین گزینه باشد. اما نسخهٔ رایگان WordFence هم می‌تواند امکانات امنیتی خوبی را برای سایت شما به ارمغان بیاورد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.