معرفی ۵ تا از بهترین افزونه های عضویت وردپرس

درست است که وردپرس حتی بدون افزونه هم می تواند اقدام به جذب عضو و ثبت نام آنها در سایت کند. اما برای کنترل بهتر و بیشتر روی کاربران و کارهایی که می توانند انجام دهند، افزونه های بسیاری برای این امر ساخته شدند. مثلاً با این افزونه ها می توان عضویت در سایت به ازای پرداخت مبلغ را راه انداخت. ما در این مطلب می خواهیم به شما ۵ تا از بهترین افزونه های عضویت وردپرس را معرفی کنیم. تا از آخر با تصمیم گیری خود انتخاب کنید که کدام یک را باید روی سایت خود نصب کرده و از آن استفاده نمایید.

معرفی 5 تا از بهترین افزونه های عضویت وردپرس

معرفی ۵ تا از بهترین افزونه های عضویت وردپرس

افزونه های زیادی به منظور عضویت در سایت وجود دارند. اما همه آنها ممکن است به طور یکسان نیاز شما را برآورده نسازند. یا حتی اصلاً روال کار آنها به درد شما نخورد. پس اول باید با مزیت ها و معایب چند تا از مهم ترین آنها آشنا شد و سپس از بین آنها یکی را انتخاب نمود.

برخی از آنها محتوای پولی ارائه می دهند. برخی دیگر این محتوا را به صورت یکجا به کاربری که بابت عضویتش مبلغی را پرداخت کرده تحویل می دهند. برخی دیگر به صورت کم کم و به تدریج این کار را می کنند که در اصل این مورد آخر بیشتر شبیه به سیستم آموزش آنلاین یا LMS است. از طرف دیگر باید به روش های پرداخت و درگاه های بانکی که پشتیبانی می کنند هم توجه داشت. درگاه هایی که بتوان با آنها ریال از کاربر سایت گرفت.

به این نکته هم باید بیش از حد دقت داشته باشید که سایت هایی که دارای سیستم عضویت هستند، معمولاً منابع زیادی مصرف می کنند. پس هاست شما حتماً باید از پردازنده و حافظه مناسبی برخوردار باشد. از طرف دیگر به دلیل اینکه ورود افراد معمولاً به واسطه وارد کردن رمز عبور است، بهتر است که سایت دارای SSL هم باشد.

۱- MemberPress

از بهترین افزونه های عضویت در سایت وردپرس است. کاربرد ساده ای دارد و دارای ویژگی های مفیدی است.

MemberPress

MemberPress

تنظیم کردن آن ساده است. به راحتی می توان قیمت گذاری، بسته های عضویت، صفحه ورود و حساب مشتری را ساخت و از همان لحظه به بعد کاری کرد که کاربران بتوانند از امکانات سایت استفاده کنند.

افزونه MemberPress امکان دسترسی به محتوا را بر اساس اصولی که ما تعیین می کنیم را هم دارد. به این صورت که برای برخی از کاربران می توان کاری کرد که به بعضی از نوشته ها، برگه ها و یا حتی دسته ها و برچسب ها دسترسی نداشته باشند و دیگران بتوانند آنها را ببینند. این قابلیت برای فروش محتوا روی سایت وردپرس بسیار مناسب است.

یک آموزش جذاب دیگه!  عضویت حرفه ای وردپرس با افزونه MemberPress

حذف دسترسی خودکار به محتوایی خاص بعد از مدت زمان محدود. این امکان برای فروش محتواهای آموزشی که برای مدت زمان خاصی باید در دسترس کاربران باشند بسیار مفید است. بدین ترتیب بعد از اتمام مدت زمانی خاص، دسترسی گروهی از کاربران به آن محتوا بسته می شود.

همچنین این افزونه از روش های پرداخت زیادی، عمدتاً ارزی، مثل PayPal و Stripe payment پشتیبانی می کند. با دیگر سرویس هایی مثل سرویس MailChimp هم می تواند به خوبی کار کند. اینها مزیت های استفاده از افزونه MemberPress بود که خدمت شما عرض شد.

۲- LearnDash

این افزونه یکی از بهترین و قابل انعطاف ترین افزونه های سیستم آموزش مجازی یا LMS وردپرس است. از طرف دیگر ماژول های پیشرفته زیادی هم برای توسعه امکاناتش در اختیار کاربران قرار میدهد.

LearnDash

LearnDash

راحتی برپاسازی و انجام تنظیمات اولیه از مهم ترین ویژگی های این افزونه مدیریت آموزش آنلاین و عضویت است. به راحتی می توان محتوا به سایت اضافه کرد و برای دسته بندی اعضای سایت به صورت سطوح یا گروه های مختلف هم ابزارهای خوبی دارد.

LearnDash به شما این امکان را می دهد هر محتوایی را خواستید مخفی نمایید و برای گروه های مختلف کاربری محدودیت هایی را برای دسترسی به نوعی از محتوا در نظر بگیرید.

از طرف دیگر ساخت و فروش دوره های اموزشی آنلاین هم از دیگر ویژگی های LearnDash است و امکانات بهتری را برای فروش محتوا روی سایت به صورت دوره های آموزشی نسبت به دیگر افزونه های وردپرس می دهد.

محدودیت دسترسی به محتوایی خاص بعد از اتمام یک دوره زمانی هم از دیگر ویژگی های LearnDash است. به طوری که مثلاً کاربر با اتمام یک دوره یا مرحله از آموزش دیگر نتواند به محتوای آن دسترسی یابد. یا بعد از یک مدت زمان خاص این اتفاق بیافتد.

دارای امکانات خوبی برای یکپارچه سازی با دیگر سرویس های شبکه اجتماعی مثل quizzes و user badges و انجمن های مخصوص دوره های آموزشی است.

در نهایت هم به خوبی می توان آن را به افزونه هایی مثل MemberPress و WooCommerce و bbPress و یا حتی Slack متصل نمود.

۳- Teachable

این سامانه در اصل افزونه ای برای وردپرس نیست و کاملاً مستقل عمل می کند. در اصل یک پلتفرم سازندۀ آنلاین دوره های آموزشی است که تقریباً روی هر سکوی انتشاری باشید، قادرید از ان استفاده کنید. با آن می توان یک سایت عضویت، سیستم آموزش آنلاین، انجمن، بازاریابی ایمیلی و تجزیه و تحلیل همه اینها تحت یک میز کار ساخت.

Teachable

Teachable

Teachable به سادگی قابلیت برپاسازی دارد و نیازی به دانش فنی خاصی نیست. تولید محتوای بر اساس عضویت هم کار راحتی است.

یک آموزش جذاب دیگه!  افزونه سیستم مدیریت آموزش CoursePress

دارای حذف محتوا براساس مدت زمان سپری شده است. که بر اساس پیشرفت کاربر یا سطح ثبت نام وی می تواند تغییر کند.

و دارای امکانات درگیر کردن کاربران با سایت، مثل quizzes و فرم های تماس و گواهی نامه و … برای هر چه بیشتر درگیر کردن کاربران با سامانه است.

۴- Restrict Content

این افزونه وردپرس هم که به نوعی عنوان بهترین افزونه عضویت وردپرس را به خود اختصاص داده است، توسط گروه توسعۀ افزونه های Easy Digital Downloads و AffiliateWP نوشته شده است.

Restrict Content

Restrict Content

راحتی در پیکربندی سریع و ساده و یکپارچه سازی سریع با رابط کاربری وردپرس از مهم ترین ویژگی های این افزونه است. البته یک نسخه حرفه ای هم دارد که بیشتر امکانات آن در این نسخه است که به صورت پولی عرضه شده است.

این افزونه علاوه بر دیگر مزیت هایی که راجع به دیگر سرویس ها گفته شد، دارای هماهنگی کامل با افزونه Easy Digital Downloads است. به طوری که می توان با استفاده از این دو افزونه یک سامانه فروش محتوای آنلاین و کاملی را رقم زد.

۵- S2Member

S2Member یک افزونه معروف برای عضویت در سایت وردپرس است. که دارای نسخه حرفه ای هم هست. اصل افزونه رایگان است و می توانید همین الان آن را روی سایت خود نصب کنید.

S2Member

S2Member

از روش های مختلف پرداخت هم پشتیبانی می کند. دارای آموزش و مستندات خوبی است که شما هم می توانید از آن استفاده کنید.

البته اگر خواسته باشیم راجع به معایب آن هم بگوییم، باید گفت رابط کاربری چندان جذابی باشد نداشته باشد و ممکن است برای کاربران دشواری هایی را ایجاد کند. نسخه رایگان آن هم دارای محدودیت های دست و پا گیری است. مثلاً تا ۴ سطح عضویت می توان ایجاد کرد و دارای drip content یا همان ویژگی حذف محتوای ویژه بعد از مدت زمانی خاص برای کاربر، نیست.

جمع بندی

مقایسه این ۵ تا افزونه عضویت وردپرس همین جا به اتمام رسید. اما همچنان به نظر می رسد که افزونه MemberPress از هر نظر برای شما مناسب تر باشد. هم از نظر امکانات و هم از نظر قیمتی، که هزینه کمتری را به شما تحمیل می کند. اما به هر حال با توجه به آموزش های دقیق و جامعی که برای هر کدام از این افزونه ها در سایت ما منتشر شده است، باید ببینید که دقیقاً کدامیک از آنها تمام نیاز شما را برآورده خواهند کرد و همان را روی سایت خود نصب و پیکربندی نمایید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.