معرفی ۱۹ فروشگاه ساز رایگان و باز متن

همیشه بخش اعظم هزینه‌های یک فروشگاه اینترنتی را می‌تواند هزینهٔ خرید نرم افزار فروشگاه ساز به خود اختصاص دهد. از طرف دیگر تعداد بسیار زیادی اسکریپت فروشگاه ساز وجود دارد که هم رایگان هستند. هم از نظر امکانات چیزی کمتر از اسکریپت های تجاری ندارند. از فروشگاه های کوچک و محلی گرفته، تا فروشگاه های بزرگ اینترنتی را هم با آنها می‌توان راه اندازی کرد و بوسیلهٔ آنها کسب درآمد کرد. پس با این ذهنیت که رایگان بودن همیشه به معنای بی کیفیت بودن نیست، به ادامهٔ داستان می‌پردازیم.

معرفی ۱۹ فروشگاه ساز رایگان و باز متن

اگر اندکی برای یافتن نرم افزارهای راه اندازی فروشگاه اینترنتی جستجو کرده باشید، منظور آنهایی است که با دریافت هزینه‌های زیاد این امکان را به شما می‌دهند، خواهید دید که فقط برای خرید آن اسکریپت باید کلی هزینه کنید! ولی اگر بدانید حتی بدون کمترین هزینه‌ای می‌توانید فروشگاه اینترنتی خود را بر پایهٔ یکی از سکوهای رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید، قطعاً شگفت زده خواهید شد که همین الان شروع کنید!

ولی باز هم باید دست نگه دارید! چرا که حتی برای کار کردن با همین سکوی کاری و یا سفارشی سازی آن، ممکن است نیاز داشته باشید کمی هزینه کنید. ولی به طور کلی چیزی که مشخص است این است که، استفاده از این نرم افزارهای تحت وب رایگان، قطعاً هزینه‌های شما به شدت کاهش می‌دهند.

یک آموزش جذاب دیگه!  خطای corrupted Error برای WHMcs

فهرست بالا همان ۱۹ تا اسکریپت راه اندازی فروشگاه اینترنتی بود که همانطور که می بینید در اولین مورد این فهرست نام WooCommerce دیده می‌شود. ووکامرس را خیلی‌ها اولین پیشنهاد برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می‌دانند. ووکامرس در اصل یک افزونه برای وردپرس است که وردپرس را تبدیل به یک فروشگاه همه فن حریف می‌کند! برای بالا بردن دانش خود راجع به ووکامرس حتماً مقالات بخش «فروشگاه اینترنتی» سایت را مطالعه نمایید.

در بین موارد این فهرست، چند تا دیگر هم هستند که وابسته به یک سکوی کاری دیگر هستند. مثلا به صورت یک افزونه روی جوملا یا وردپرس نصب می‌شوند. بقیهٔ موارد مستقل عمل کرده و مواردی مثل OpenCart و Magento ید طولایی در زمینهٔ تجارت الکترونیک دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر، با عنوان هر نرم افزار را به سایت اصلی توسعه دهندهٔ آن پیوند کردیم.

در زمان انتخاب یک فروشگاه ساز، باید به نکات زیادی دقت داشته باشید. اول اینکه با خودتان صادق باشد و بدانید که یا باید خود توسعه دهنده باشید تا بتوانید دقیقاً نیازهای‌تان را با آن برطرف کنید. یا اینکه هزینه کنید و از یک برنامه نویس مسلط به آن فروشگاه ساز درخواست کنید تا کاری را که می‌خواهید را برای تان انجام دهد.

یک آموزش جذاب دیگه!  ساخت فروشگاه آنلاین وردپرس

از طرف دیگر به میزان فعال بودن پروژه هم کمی دقت کنید. هر چقدر پروژهٔ فروشگاه ساز فعال‌تر باشد، نشان از افراد بیشتری دارد که به آن فروشگاه ساز تسلط دارند. این باعث می شود که شما از تخصص افراد بیشتری بتوانید استفاده کنید و هزینه‌های‌تان کاهش پیدا کند. علاوه بر آن، منابع آموزشی راجع به آن سکوی کاری هم قطعاً بیشتر خواهد بود. مثلا ووکامرس دقیقاً همان چیزی است که خیلی‌ها فقط به همین علت آن را انتخاب می‌کنند.

پس خوب به این چیزهایی که گفته شده فکر کنید و یک انتخاب عاقلانه انجام دهید. بعدها تعویض فروشگاه ساز کار تقریباً سختی برای شما خواهد بود. ما روی سایت WPTutorial.ir آموزش ووکامرس را تقدیم شم می‌کنیم. که روی انتخاب ووکامرس توسط شما تاثیرگذار خواهد بود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.