وردپرس چیه ؟

حتماً بارها اسم وردپرس به گوشتان خورده است که حالا اینجا آمده اید تا بیشتر راجع به آن اطلاعات کسب کنید. پس اگر آماده اید که بدانید وردپرس چیه تا انتهای این مقاله را حتماً مطالعه نمایید. وردپرس یا همان WordPress یک ابزار برای راه اندازی یک سایت اینترنتی است. پس این ابزار مرتبط با بحث طراحی سایت است. کسانی که می خواهند در کمترین زمان یک سایت اینترنتی زیبا، امن و از همه مهم تر قدرتمند داشته باشید، معمولاً از وردپرس برای این منظور بهره می برند. البته به جای وردپرس از ابزارهای دیگری هم می توان استفاده کرد. ولی به نظر می رسد که وردپرس آن قدر قدرتمند است که میلیون ها سایت با استفاده از آن ساخته شوند.

وردپرس چیه

وردپرس چیه ؟

باید کمی میزان مطالعات خود را افزایش دهید تا بفهمید که یک سایت اینترنتی چطور راه اندازی می شود. اما به طور کلی باید بدانید که یک سایت اینترنتی از طریق روش های مختلفی ساخته شده. یک صفحه از یک سایت را که شما درون مرورگر خود باز می کنید، شامل کدهایی است که این کدها از طریق روش های مختلفی کنار یکدیگر قرار گرفته اند که در نهایت صفحه ای که شما الان در حال حاضر می بینید را می سازند. برای اینکه بازدید کنندگان یک سایت بتوانند یک صفحۀ اینترنتی را شاهد باشند، مهم نیست که این کدها چطور تهیه شدند. مهم این است که چنین کدهایی وجود داشته باشند که در نهایت صفحه را از نظر گرافیکی تزیین کنند.

یک آموزش جذاب دیگه!  آموزش ورود به پنل وردپرس

حالا برخی از مواقع این طراح سایت است که کدها را دستی می نویسد که برای تک تک صفحات سایت باید زمان بگذارد و این روال را طی کند. در برخی از مواقع هم از نرم افزاری بهره می گیرد که آن نرم افزار را روی یک فضای میزبانی که سایت روی آن قرار میگیرد نصب می کند و بقیۀ کارها را به آن می سپارد. از جملۀ این نرم افزارها که خوشبختانه به اندازۀ کافی قدرتمند هم هست، وردپرس نام دارد.

وردپرس یک نرم افزار است. یک نرم افزار تحت وب که روی فضای میزبانی که خریداری می شود نصب می گردد. حالا اگر نمی دانید فضای میزبانی (هاست) چیست، شما را به آموزش های دیگر سایت ارجاع می دهیم. اما به طور خلاصه فضای میزبانی برای قرارگیری فایل های سایت مورد نیاز است و تا زمانی که نباشد سایتی هم وجود نخواهد داشت.

پس وردپرس یک نرم افزار سایت ساز است و از آن مهم تر پس از ساخت سایت مدیریت کامل و خودکار سایت شما را به عهده می گیرد. شما فقط باید بنشینید و محتوا و مطالب سایت را بنویسید و به وردپرس بدهید، تا پس از آن وردپرس آن را در قالبی بسیار شکیل در کنار دیگر صفحات سایت شما به بازدید کنندگان نشان دهد.

نکتۀ جالب اینجاست که برای کار کردن با وردپرس نیاز به هیچ دانش پیشرفته ای نیست. فقط کافی است یاد داشته باشید که با یک مرورگر اینترنتی کار کنید. پس از آن از مراحل نصب وردپرس گرفته تا انتشار نوشته درون سایت، همگی درون مرورگر شما قابل انجام است. وردپرس دارای یک بخش با نام پیشخوان است. پیشخوان وردپرس مکانی است که شما و دیگر مدیران و نویسندگان سایت وارد آن بخش می شوید تا بتوانید سایت را مدیریت کنید. برای ورود به این بخش هم نیاز به نام کاربری و رمز عبور است. پس هر کسی قادر به ورود به بخش پیشخوان نیست.

یک آموزش جذاب دیگه!  تفاوت wordpress.com با wordpress.org

اما بازدید کنندگان با وارد کردن نشانی دامنۀ سایت به عنوان مثال wptutorial.ir می توانند وارد صفحۀ اصلی سایت شما شده و پس از آن به صفحات دیگر رفته و از محتوای سایت شما استفاده کنند. البته این تمام ماجرا نیست. وردپرس دارای قابلیت های بسیار پیشرفته و حرفه ای می باشد. به عنوان مثال با استفاده از قابلیت پوسته های وردپرس، شما می توانید ظاهر سایت خود را سفارشی سازی کنید؛ یعنی همانطوری بکنید که دوست دارید. یا با استفاده از افزونه ها امکانات سایت خود را افزایش دهید. مثلاً افزونه ای را نصب کنید که کارش ارسال ایمیل یا همان خبرنامه به کاربران سایت است. بیشتر پوسته ها و افزونه های وردپرس هم مثل خود وردپرس مجانی هستند.

این بود از توضیحات مفهومی ولی بسیار کوتاه راجع به اینکه وردپرس چیه و چه کار می کند. فراموش نکنید که الان شما درون سایتی هستید که تمامی آموزش های مقدماتی و پیشرفتۀ وردپرس را تقدیم شما می کند. پس شما را دعوت می کنیم که با دیگر مقالات و فیلم های ویدیوییِ ما همراه باشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.