نقش مشارکت کننده در وردپرس چیست؟
اگر به هنگام ساخت یک کاربر تازه در وردپرس دقت کرده باشید، فهرست کشویی با نام نقش وجود دارد که تمامی نقش های کاربرانی که شما در سایت خود می توانید داشته باشید را در خود دارد. البته با استفاده از افزونه های مدیریت کاربران سایت که شما روی وردپرس خود نصب می کنید، می توانید تعداد و کیفیت هر کدام از نقش های موجود در این فهرست را کم و یا زیاد کنید. یکی از این نقش ها مشارکت کننده است که شاید از دسترسی هایی که این نقش در وردپرس شما دارد مطلع نباشید. به همین دلیل قصد نوشتن چنین مقاله ای راجع به مشارکت کننده در وردپرس گرفته شد.
همانطور که در تصویر بالا شما شاهدش هستید، تعداد ۵ نقش کلی در فهرست نقش های کاربران وردپرس یافت می شود که هر چه از پایین به سمت بالا می آییم، مجوزهای دسترسی هر گروه نقش کمتر می شود. مثلاً نقش کاربری ویرایشگر از نویسنده مجوزهای دسترسی بیشتری دارد و همانطور که باید بدانید نقش مدیر کل هم که به تمامی بخش های سایت، به مانند شمایی که وردپرس را نصب کردید دسترسی خواهد داشت.
حالا نقش مشارکت کننده به مانند نویسنده می تواند نوشته به داخل سایت شما اضافه نماید، علاوه بر اینکه دسترسی های نقش مشترک را هم خواهد داشت. ولی نوشته هایی که نقش مشارکت کننده می نویسد، قابل انتشار مستقیم نیست. بلکه نوشته ها در انتظار بررسی قرار گرفته و بعد از اینکه دیگر مدیران سایت که نقش نویسنده، ویرایشگر و یا مدیر کل را دارند وارد حساب کاربری خود شدند، می توانند نوشتۀ مورد نظر را بررسی و سپس منتشر کنند. پس مشارکت کننده را می توان همان نویسندۀ معمولی سایت وردپرس دانست که امکان انتشار مستقیم محتوا را روی سایت ندارد. علاوه بر آن که امکان ویرایش دیگر نوشته های سایت را هم ندارد.
در مقالات بعدی با دیگر نقش های کاربران وردپرس بیشتر آشنا شوید. آموزش حرفه ای وردپرس را با سایت WPTutorial.ir تجربه کنید.