شروع راحت نوشتن افزونه وردپرس با چهارچوب WPPB

در نوشتن و ساخت افزونه و قالب وردپرس، این امر بدیهی است که همیشه کدهایی را که به صورت مشترک درون تمامی یا حداقل بخش عمده ای از پروژه های خود استفاده می کنیم را مدام تکرار کنیم. به همین دلیل به صرفه است همیشه یک چهارچوب از کدهای خود داشته باشیم تا همیشه کار روی یک افزونۀ جدید را از آنجا شروع کنیم. این کار علاوه بر اینکه تمرکز ما را روی عملکرد اصلی افزونه جذب خواهد کرد، باعث افزایش سرعت توسعه ما خواهد شد. از این نوع چهارچوب ها برای ساخت و نوشتن افزونه متعدد است. اما یکی از این موارد WPPB است.

شروع راحت نوشتن افزونه وردپرس با چهارچوب wppb

شروع راحت نوشتن افزونه وردپرس با چهارچوب wppb

پلاگینی که شما برای وردپرس می نویسید، حالا چه برای استفاده شخصی باشد و چه برای توزیع عام، در هر صورت نیاز به یک سری فایل و پوشه بندی دارد که می توان یک چنین ساختاری را از قبل تعریف کرد. به چنین ساختاری یک چهارچوب گفته می شود که با استفاده از یک چنین چهارچوبی قادریم افزونه های زیادی را بنویسیم. چهارچوبی که می خواهیم در این نوشته معرفی کنیم و به نظر می رسد که بسیار هم خوب و کاربردی است، WPPB نام دارد که به نشانی wppb.io قابل دسترس است.

یک آموزش جذاب دیگه!  افزونه hello dolly چیست؟

کافی است به این نشانی رفته و سند فشرده zip را که با حجم کم نزدیک به ۳۰ کیلوبایت می باشد را با کلیک روی پیوند DOWNLOAD NOW دریافت کنید. سپس آن را از حالت فشرده خارج کنید و پوشۀ plugin-name را نگه دارید و بقیه موارد را حذف کنید. هر انچه که درون این پوشه قرار گرفته است، همان ساختار اصلی افزونه ای است که شما قصد توسعه آن را دارید. در تصویر زیر محتویات موجود درون این پوشه کاملاً مشخص است.

ساختار موجود در چهارچوب wppb

ساختار موجود در چهارچوب wppb

پوشه admin شامل فایل هایی است در بخش مدیریت افزونه و پیشخوان وردپرس از آنها استفاده می شود. پوشۀ includes هم دارای فایل هایی است که معمولاً در بیشتر افزونه ها می توان از آنها استفاده کرد و درون دیگر فایل ها فراخوانی می شود. دیگر پوشه languages است که فایل های زبان افزونه باید درون آن قرار گیرد. پوشۀ آخر هم در این چهارچوب public است که فایل های عمومی افزونه در این مسیر جای گرفته است.

دیگر پرونده هایی که در ریشۀ افزونه قرار گرفته اند، مربوط به فایل اصلی افزونه است که برای ساخت آن باید پروندۀ plugin-name.php را به نام افزونه تغییر نام دهید. پروندۀ uninstall.php شامل توابع حذف افزونه می شود. سند index.php هم که سند خالی برای جلوگیری از فهرست محتویات مسیر در مرورگر مورد نیاز تمامی مسیرهای افزونه ای است که می خواهیم آن را کدنویسی کنیم.

یک آموزش جذاب دیگه!  جلسه ۲۲ : ویرایشگر افزونه وردپرس

حالا شروع به ویرایش این پرونده ها و ساختار این چهارچوب باب میل و نیاز خود می کنیم. بدین ترتیب کار ما در تولید هر افزونه بسیار تسهیل خواهد شد. مخصوصاً اگر کار روزمرۀ ما این باشد که روی افزونه های زیادی وقت بگذاریم.

همانطور که دیدید، توضیحاتی که ما راجع به هر کدام از پوشه ها و پرونده های این چهارچوب خدمت شما ارائه کردیم، در نهایت منجر به شناخت کامل شما از این چهارچوب شد و از این به بعد به سادگی می توانید حتی برای امور آموزشی هم از این چهارچوب بهره ببرید. البته این را هم بد نیست بدانید که سایت دیگر این گروه، به نشانی wppb.me برای ساخت چهارچوب اصلی افزونه به صورت گام به گام است که تقریباً همان کارایی چهارچوب اصلی wppb را دارد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.