پایگاه داده وردپرس چیست ؟

در دنیای برنامه نویسی ما چیزی به نام پایگاه داده داریم که اطلاعات متنی درون آن به صورت ساختاربندی شده ذخیره می شوند. به این پایگاه داده، دیتابیس هم گفته می شود. باید ارتباطی بین پایگاه داده و برنامه ای که نوشتیم وجود داشته باشد و کاملاً هم از این ارتباط محافظت شود، تا برنامۀ ما دو تا کار مهم را بتواند انجام دهد؛ یکی اینکه داده ها را درون آن پایگاه داده بنویسد. دوم اینکه بعد از نوشتن، بعداً در مواقعی که نیاز دارد به آنها دسترسی یابد، یعنی آنها را دریافت کند. وردپرس هم به عنوان برنامه ای که با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است، برای کارکرد صحیح نیاز به یک پایگاه داده دارد که تمامی اطلاعات متنی از قبیل متن دیدگاه ها و متن نوشته ها را در آنجا ذخیره کند.

پایگاه داده وردپرس چیست

پایگاه داده وردپرس چیست ؟

پایگاه های داده انواع مختلفی دارند. هر زبان برنامه نویسی ممکن است از تعداد خاصی پایگاه داده پشتیبانی کند که برنامه نویس باید طبق آن ضوابط پایگاه دادۀ مورد نظر را انتخاب کند. پایگاه داده ای که وردپرس استفاده می کند MySQL نام دارد. البته نسخه جدید این پایگاه داده که MariaDB نام دارد، جدیداً توسط سایت های زیادی مورد بهره برداری قرار گرفته است که کیفیت و سرعت بالاتری نسبت به والد قدیمیِ خود دارد.

یک آموزش جذاب دیگه!  ساخت پایگاه داده برای وردپرس

زمانی که قصد نصب کردن وردپرس روی یک فضای میزبانی را داریم، یکی از کارهای ابتدایی که باید انجام دهیم، این است که دست به ساختن پایگاه داده کنیم. این کار معمولاً به واسطه بخش هایی از کنترل پنل فضای میزبانی به سادگی انجام می پذیرد. تنها کافی است نام پایگاه داده را وارد کرده و روی دکمه ساختن کلیک کنیم.

هر پایگاه داده نیاز به یک کاربر پایگاه داده هم دارد. این کاربر امکان دستیابی به پایگاه داده را مهیا می کند. در همان قسمتی که پایگاه داده را می سازیم، کاربر آن را هم قادریم ایجاد کنیم. از مهم ترین چیزهایی که یک کاربر پایگاه داده دارد، رمز عبوری است که برای دستیابی به اطلاعات دیتابیس وردپرس یا پایگاه داده باید داشته باشید. این رمز عبور باید بسیار سخت و قوی باشد تا امکان هک کردن آن مقدور نباشد. این رمز عبور بعداً به وردپرس داده می شود.

پس طبق این توضیحاتی که خدمت شما عرض شد، باید دانست که پایگاه داده مکانی برای ذخیره داده های متنی سایت است. این داده ها قابلیت ارتباط و چیدمان دارند. طوری که بعداً به راحتی با یک دستور که وردپرس آن را می‌سازد، قابل بازیابی شدن هستند. اصولاً یکی از مزیت های استفاده از پایگاه های داده هم همین موارد هستند.

یک آموزش جذاب دیگه!  کدهای SQL برای تغییر دامنه سایت وردپرس در دیتابیس

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.