ریدایرکت سایت چیست ؟
اصطلاح ریدایرکت از عبارت Redirect در انگلیسی گرفته شده است و به ارجاع و دوباره راهنمایی کردن معنی شده است. در مباحث طراحی سایت و وب، منظور ریدایرکت همان ارجاع کاربران سایت از یک صفحه به صفحات دیگر است. به طوری که به صورت خودکار انجام شود و کاربر هیچ دخالتی در انجام این کار نداشته باشد. وب سرورهای مختلف مثل آپاچی مکانیزم های مختلفی برای پیاده سازی این کار دارند. مثلاً با استفاده از فایل کانفیگ وب سرور یا سند htaccess می توان این ریدایرکت ها را ساخته و آنها را کنترل کرد. در کل این کار را باید وب سرور برای ما انجام دهد. حتی اگر ما از زبان های برنامه نویسی مثل PHP برای ارجاع دادن کاربران استفاده می کنیم.
طراحان سایت معمولاً از ریدایرکت برای انتقال بازدیدها از یک بخش سایت به بخش های دیگر استفاده می کنند. البته این درست نیست که مدام کاربران در حال ریدایرکت شدن باشند. در شرایطی که نشانی یک صفحه تغییر کرده است و یا از یک نشانی ای ورودی داریم که روی آن نشانی محتوایی یافت نمی شود و اصطلاحاً خطای ۴۰۴ برگشت داده می شود، ما مجبور هستیم از ریدایرکت کردن بازدیدها استفاده کنیم که جلوی ضرر هر چه بیشتر را می گیرد.
اگر شما هم به عنوان یک بازدید کننده وارد صفحه ای از یک سایت شدید که تنها نشانی آن از طریق نوار نشانی بالای مرورگر به طور یک دفعه ای تغییر کرد، بدانید که بازدید شما هم ریدایرکت شده به یک نشانی دیگر. این کار هم توسط مدیران فنی آن سایت انجام شده است.
پس با توجه به این توضیحات الان باید دانسته باشید که ریدایرکت که به فارسی به آن ارجاع گفته می شود، به نوعی انتقال بازدیدها از یک صفحه به صفحه دیگر به طور خودکار است.