آموزش نصب WordPress روی XAMPP +‌ ویدیو

به عنوان آخرین قسمت از مجموعه آموزش‌های ویدیویی نصب وردپرس روی لوکال هاست، الان آماده‌ایم که WordPress را روی وب سرور محلی که همانا XAMPP می‌باشد، نصب کنیم. برای این منظور ابتدا می‌بایستی آپاچی به عنوان وب سرور و MySQL به عنوان پایگاه داده را روشن کنیم. یا اگر از قبل روشن است که هیچ! پس از آن ریشهٔ هاست را پیدا کرده و اسناد وردپرس را در آنجا می‌ریزیم.

حالا اگر به نشانی وردپرس محلی توسط مرورگر برویم، مراحل نصب وردپرس به مانند نصب روی هاست واقعی شروع می‌شود. البته از قبل می‌بایستی توسط phpMyAdmin که روی رایانهٔ تا توسط همان بستهٔ XAMPP نصب شده است، پایگاه دادهٔ وردپرس‌مان را ایجاد کنیم که کار بسیار راحتی است.

در هر صورت تمامی مراحل کار نصب وردپرس روی XAMPP درون این ویدیو آورده شده که به شما پیشنهاد می‌کنیم این قسمت را هم حتماً ببینید.

یک آموزش جذاب دیگه!  معنی لوکال هاست چیست ؟

6 دیدگاه برای “آموزش نصب WordPress روی XAMPP +‌ ویدیو”

  1. فاطمه گفت:

    سلام من نمیتونم وردپرس روی لوکال هاست نصب کنم. همه مراحل روی با توجه به ویدئو و حتی آموزش های صفحات دیگر وب پیش رفتم. ولی در قسمت معرفی نام و یوزر و پسورد دیتابیس به ارور برخوردم.
    در ضمن وقتی فایل index.php رو خواستم تست کنم که نمایش داده میشه یا نه، متوجه عدم نمایش فایل شدم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    1. جمال گفت:

      درود؛ شما باید نام دیتابیس رو همونی بذارید که توی phpMyAdmin ساختید. به طور کامل. اصلا کپیش کنید و توی صفحهٔ نصب وردپرس Paste کنید.
      نام یوزر رو هم root بذارید و رمز عبورش رو خالی بذارید باشه. خیلی ساده انجام میشه و اصلا هم سخت نیست.
      معمولاً تجربه نشون داده تازه واردها یک مورد رو اشتباه پر می‌کنند. باعث میشه که توی نصب وردپرس خطا داده بشه.
      مراحل رو با صبر و دقت بالا مجدد طی کنید.

  2. پری گفت:

    سلام؛ وقتتون بخیر
    ممنون بابت آموزش عالیتون
    من بعد از انجام دادن نکاتی که فرمودین، صفحه اصلی وردپرسم رو مثل ویدیوی شما نمیبینم. صفحه به صورت متنی با فونت ریز و زیرهم نشون داده میشه. اشکال کار کجا هستش؟ ممنون میشم برای رفع این مشکل راهنماییم کنین.

    1. جمال گفت:

      سلام. خواهش می کنم. اگه مراحل رو به درستی طی کرده باشید، باید با وارد کردن URL جایی که وردپرس نصب شده روی مرورگر، صفحهٔ نصب وردپرس رو ببینید. اگر متوجه شدید که فقط کدهای HTML صفحه نمایش داده میشه و از کدهای CSS و حتی JS خبری نیست که مسبب این موضوعه، باید حتماً از کامل بودن فایل‌ها و پوشه‌های وردپرس مطمئن بشید.

  3. محمد گفت:

    سلام
    خداقوت و تشکر از اموزشهای خوب شما
    من یک مشکلی دارم در بخش یوزرها وقتی وارد میشم این پیام خطا را میده
    The phpMyAdmin configuration storage is not completely configured, some extended features have been deactivated. Find out why.
    Or alternately go to ‘Operations’ tab of any database to set it up there.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.