استفاده از ریکپچای گوگل با Advanced noCaptcha & invisible Captcha

با یکی دیگر از معرفی و آموزش افزونه های امنیتی وردپرس در خدمت شما هستیم. این افزونه کارش اضافه کردن reCaptcha در فرم های صفحات مختلف سایت شماست. اگر چند وقتی است که مشاهده کردید هرزنامه و جفنگ های زیادی از بخش هایی مثل دیدگاه ها یا فرم تماس با مای سایت دریافت می کنید که وقت و انرژی شما را می گیرند، بهتر است تجدید نظر کنید و از افزونه Advanced noCaptcha & invisible Captcha روی وردپرس خود استفاده کنید. این افزونه که از آخرین نسخه reCaptcha گوگل که نسخهٔ ۳ هست پشتیبانی می کند که همان ریکپچای نامرئی است، حتی از حملات BruteForce سایت هم جلوگیری به عمل می آورد.

استفاده از ریکپچای گوگل با Advanced noCaptcha & invisible Captcha

پس به نظر می رسد که نیازی به دادن توضیحات اضافی دربارهٔ مزیت استفاده از ریکپچا نیست. چون از انجام خرابکاری روی سایت توسط ربات های اینترنتی جلوگیری می کند. در حال حاضر هم ریکپچای محصول گوگل از همه بهتر است و نسخهٔ آخر آن یعنی reCaptcha v3 دارای امکان مخفی شدن است. یعنی کاربر بدون اینکه خواسته باشد حتی روی تیک ریکپچا کلیک کند، سیستم به صورت خودکار تشخیص می دهد که ربات در حال پر کردن فرم است یا انسان واقعی!

حالا می رویم سراغ افزونه Advanced noCaptcha & invisible Captcha که باید آن را روی وردپرس نصب کنید و فعالش نمایید. روش انجام این کارها هم به مانند دیگر افزونه های وردپرس است.

پس از فعال سازی این افزونه، می توانید به صفحه تنظیمات > Advanced noCaptcha & invisible Captcha بروید و تنظیمات آن را از اینجا انجام دهید.

تنظیمات Advanced noCaptcha & invisible Captcha

تنظیمات Advanced noCaptcha & invisible Captcha

اول از همه که باید با حساب گوگل خودتان به این صفحه رفته و یک ریکپچا در گوگل بسازید. برای ساخت روی علامت + در بالای صفحه کلیک کنید. دقت کنید که از قسمت reCAPTCHA type حتماً V3 انتخاب کنید. بعد از آن دو تا کلید به شما داده می شود که باید آن را در قسمت های بالای صفحه تنظیمات افزونه که تصویر آن را در بالا مشاهده می کنید وارد کنید.

یک آموزش جذاب دیگه!  چطور جلوی حمله به XML-RPC وردپرس را بگیریم؟

حالا یک سری تنظیمات دیگری هم در این صفحه هست که با مهم ترین آنها شما را آشنا می کنم.

  • Enabled Forms :‌ از اینجا می توانید تعیین کنید که ریکپچا برای چه قسمت هایی از وردپرس فعال باشد و کار کند.
  • Error Message :‌ پیام خطایی که به کاربر در هنگام فعال نکردن ریکپچا نشان داده می شود را از این قسمت می توانید تعیین کنید.
  • Captcha Language :‌ زبان ریکپچا را از اینجا قادرید انتخاب کنید. گزینه اول Auto Detect است که زبان را به صورت خودکار تشخیص می دهد. اما اگر این کار برای سایت شما اتفاق نیافتاد، از این فهرست مقدار Persian را انتخاب نمایید.
  • Theme :‌ قالب و پوستهٔ ریکپچا را از این فهرست کشویی می توانید انتخاب کنید.
  • Size :‌ از این فهرست می توانید اندازه جعبهٔ ریکپچا را انتخاب کنید. اگر مقدار Invisible را انتخاب نمایید، کلاً ریکپچا به صورت نامرئی کارش را انجام می دهد.
  • Badge :‌ ریکپچای نامرئی باز هم دارای نشانه ای هست. محل نمایش این نشانه را از این قسمت می توانید مشخص کنید.
  • Failed login Captcha :‌ اگر می خواهید کپچا فقط در زمانی نشان داده شود یا فعال گردد که بعد از یک تعداد خاصی کاربر ورود ناموفق داشته است، عدد تعداد ورود ناموفق را در این قسمت وارد کنید. برای نمایش کپچا در هر حالت هم عدد ۰ را وارد کنید.
  • Logged in Hide : با فعال کردن این گزینه، کپچا برای کاربرانی که وارد حساب خودشان شدند مخفی می شود.
  • Remove CSS : اگر می خواهید کدهای CSS افزونه در صفحه ورود به حساب وجود نداشته باشند، این گزینه را فعال کنید.
  • No JS Captcha : با فعال کردن این گزینه اگر جاوا اسکریپت روی مرورگر کاربر غیر فعال بود، باز هم کپچا را نشان دهد.
یک آموزش جذاب دیگه!  جلوگیری از حملات بروت فورس به وردپرس

تنظیمات افزونه Advanced noCaptcha & invisible Captcha را طبق توضیحات داده شده در بالا انجام دهید و سپس صفحه را ذخیره کنید.

حالا اگر به بخش ها و فرم هایی که از صفحات سایت خود مراجعه کنید که نیاز به کپچا را برای آنها فعال کرده باشید، می بینید که کاربران باید ریکپچا را فعال کنند و یا اگر حالت نامرئی باشد، خودکار تمامی کارها بدون درگیر کردن کاربران انجام می شود. در این صورت ربات های اینترنتی و مخرب به راحتی از روی سایت شما دفع می شوند.

جمع بندی

این بود از معرفی افزونه Advanced noCaptcha & invisible Captcha خدمت شما که امیدوارم به درد شما خورده باشد. دقت کنید که نباید امنیت سایت را دست کم بگیرید. با همین یک افزونهٔ به این سادگی (البته از نظر کاربرد خدمت شما عرض می کنم)، می توانید جلوی خیلی از حملات به سایت را بگیرید. دقت کنید که این افزونه با افزونه هایی مثل WooCommerce و Contact Form 7 و bbPress و BuddyPress کاملاً سازگار است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش جامع وردپرس

آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

آموزش افزونه Yoast SEO

درباره ®WPTutorial

WPTutorial یکی از منابع آموزشی جامع و رایگان وردپرس می باشد، که هدف اصلی خودش را به اشتراک گذاری تجربه های وردپرسی و افزایش دانش وبمسترهای فارسی زبان قرار داده است. بر همین اساس هر روزه سعی در انتشار آموزش ها، ترفندها و هک های وردپرس می کند، تا شما بتوانید سایت تان را هر روز بهبود ببخشید.